Header Ads

Χάλογουιν: Η οικογένεια του Νιλ Πάτρικ Χάρις είχε και φέτος τις καλύτερες στολές

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και ο Ντέιβιντ Μπούρτκα ανήρτησαν την οικογενειακή φωτογραφία μασκαρεμένοι, για να γιορτάσουν το Χάλογουιν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια του Νιλ Πάτρικ Χάρις ανήρτησε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία για να γιορτάσει το Χάλογουιν.

Οι Νιλ Πάτρικ Χάρις, Ντέιβιντ Μπούρτκα και τα παιδιά τους Γκίντεον Σκοτ και Χάρπερ Γκρέις, είναι δημοφιλείς για τις θεματικές εμφανίσεις που αναρτούν στο Instagram τα τελευταία οκτώ χρόνια. Από τον Πίτερ Παν και την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων μέχρι τον Φράνκενσταιν και το Star Wars, η οικογένεια αγαπάει τις μεταμφιέσεις και το αποτέλεσμα γίνεται viral.

Φέτος οι τέσσερίς τους πόζαραν σε ένα νεκροταφείο ως φαντάσματα. Η μικρή Χάρπερ κλέβει την παράσταση ως νεκρή νύφη, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και κρατώντας στα χέρια ένα ματωμένο τσεκούρι. Ο αγνώριστος Χάρις σηκώνει το καρτουνίστικο καπέλο του, ο Μπούρτκα είναι σκυμμένος δίπλα του κρατώντας μια βαλίτσα, ενώ ο μικρός Γκίντεον «χάνεται» στο βάθος ως λευκό φάντασμα. 

«Καλώς ήρθατε, ανόητοι θνητοί. Ελπίζουμε το Χάλογουιν να είναι στοιχειωμένο, αλλά προσοχή στα φαντάσματα που βρίσκονται στο δρόμο σας», γράφει η λεζάντα στο Instagram. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη φετινή μας φωτογραφία», είπε σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο ο Χάρις, λίγο πριν την αποκάλυψη.

Μερικές παλιότερες φωτογραφίες της οικογένειας:

 

 

Πηγή: People 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.