Header Ads

Καστοριά: Από τις 1 έως τις 3 Νοεμβρίου το 3o Fur Shopping Festival

Καστοριά: Από τις 1 έως τις 3 Νοεμβρίου το 3o Fur Shopping Festival

Με τη συμμετοχή 80 Εκθετών θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από αύριο Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το 3o Fur Shopping Festival, το οποίο συνδιοργανώνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς και η ΔΕΘ- HELEXPO. Πρόκειται για ένα διεθνές κλαδικό εκθεσιακό γεγονός, με αναφορά σε πωλήσεις λιανικής και χονδρικής, που πραγματοποιείται λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν, έτσι ώστε οι εμπορικοί επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες αγορές τους.

Το Fur Shopping Festival ως θεσμός ξεκίνησε το 2016, με σκοπό να προσφέρει μία οικονομική «ανάσα» στους γουνοποιούς της Δυτικής Μακεδονίας, σε μία χρονική περίοδο ουσιαστικά «νεκρή» και καταξιώθηκε στις αγορές γούνας, προσελκύοντας πέρυσι και πρόπερσι επισκέπτες από 30 διαφορετικές χώρες, με κύριες αγορές την Ρωσία και την Ουκρανία. Στο Fur Shopping Festival οι επισκέπτες μπορούν να βρουν, σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 13.000 τ.μ., γούνινα είδη ένδυσης, από κατασκευαστές γούνας της Καστοριάς και της Σιάτιστας, ενώ το φεστιβάλ το στηρίζουν τα μεγαλύτερα παγκοσμίως δημοπρατήρια γούνας.

Το 3o Fur Shopping Festival θα δώσει τη σκυτάλη στην 44η έκθεση γούνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από τις 2 έως τις 5 Μάϊου του 2019 και αποτελεί το μεγάλο διεθνές γεγονός του κλάδου.

Στο  πλαίσιο του Fur Shopping Festival, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στις 20:00 πάρτι καλωσορίσματος στον Ναυτικό όμιλο, την  Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 18:00 θα γίνει συνεδρίαση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στην αίθουσα του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο πάρτι στο  Εκθεσιακό Κέντρο.

Με την ενημέρωση που υπάρχει μέχρι στιγμής, το 3ο Fur Shopping Festival θα επισκεφθούν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 12:00. Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 12:00. Και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ – HELEXPO , Αναστάσιος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος (ΔΕΘ – HELEXPO), Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Γενικός Διευθυντής (ΔΕΘ – HELEXPO), Αλέξης Τσαξιρλής το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 12:00.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1318898
Από το Blogger.