Header Ads

Εκοψε μύτη και αυτιά για να μοιάζει με σκελετό - Τώρα ετοιμάζεται να κόψει και κάτι άλλο πιο βασικό

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πρότυπα, πολλοί θέλουν να μοιάσουν σε κάποιον μεγαλώνοντας. Ο συγκεκριμένος tattoo artist από την Κολομβία θέλει να μοιάσει σε σκελετό. Και δείχνει να τα καταφέρνει.

Ο Έρικ Ραμίρεζ, 22 ετών, έχει κάνει πολλές επεμβάσεις στο σώμα του τα τελευταία δέκα χρόνια για να το καταφέρει. Τα τατουάζ συμπληρώνουν τον αρχικό του στόχο. Το πρώτο τατουάζ ήρθε στην ηλικία των 12, όταν έχασε τη μητέρα του. Από τότε έχει αναπτύξει μια εμμονή με τον θάνατο. Και δεν το κρύβει. Έτσι έκοψε τη μύτη του, με τη βοήθεια ενός φίλου και μετά τα αυτιά του. Τώρα έχει στόχο να ξεφορτωθεί το όργανο που προεξέχει από τον κορμό του σώματός του, το πέος του

Άλλωστε, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος «όλοι είμαστε το ίδιο. Σκελετοί». Η εμμονή του για τον θάνατο δεν τελειώνει στην εμφάνισή του. «Θα ήθελα να είμαι θαμμένος δυο μέτρα κάτω από το χώμα», λέει. «Θα ήθελα να είμαι δίπλα στην πλευρά των νεκρών. Είναι ειρηνικά και αρμονικά», συνεχίζει.

Σημειώνεται ότι πέρα από τα αυτιά, τη μύτη και προσεχώς το πέος, έχει κόψει τη γλώσσα του και έχει γίνει γκρι. Πολλοί τον κατακρίνουν, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να υποστηρίζει τα πιστεύω του. Άλλωστε, ο λογαριασμός του στο Instagram βρίθει φωτογραφιών και βίντεο, διαφημίζοντας παράλληλα τη δουλειά του.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.