Header Ads

Πατέρας έντυσε τον γιο του Χίτλερ. Αλλά αυτός ντύθηκε κάτι χειρότερο

Ένας κάτοικος της πολιτείας Κεντάκι των ΗΠΑ σκέφτηκε να γιορτάσει με τον γιο του το φετινό Χάλογουιν διαλέγοντας ο ίδιος τις στολές που θα φορέσουν. Έτσι, φωτογραφήθηκαν, ανέβασαν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερε να προκαλέσει αμέσως αντιδράσεις.

Ο Μπράιαν Γκόλντμπαχ έντυσε τον πεντάχρονο γιο του Χίτλερ. Ο ίδιος ντύθηκε στρατιώτης των SS, στυγερός δολοφόνος. Τα πρότυπα που δίνει στο παιδί του δεν είναι τα καλύτερα, σκέφτηκαν πολλοί. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι προσπάθησε να απεικονίσουν καθάρματα της ιστορίας.

Τι και αν πέρυσι ντύθηκε ένας απλό στρατιώτης και πρόπερσι καθολικός ιερέας; Φέτος κατάφερε να εξοργίσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, πάνω από 36,000 άτομα αντέδρασαν στην ανάρτηση.

Ο ίδιος απολογήθηκε: «Όλα τα κουστούμια του Χάλογουιν έχουν αίματα και βγαλμένα εντόσθια. Πίστευα ότι δεν θα προκαλέσει σοκ να μεταμφιεστούμε σε ένα κάθαρμα της ιστορίας».

Πολλές οργανώσεις έχουν εναντιωθεί στον Μπράιαν. Μεταξύ άλλων η Οργάνωση των Δικαιωμάτων των Γυναικών του Κεντάκι, η οποία δημοσίευσε άρθρο που καταγγέλλει τον πατέρα, καθώς αναγκάζει το παιδί να είναι μέτοχος σε μια άσκοπη και ανούσια συζήτηση με επίκεντρο τον ρατσισμό. Το κείμενο κοινοποιήθηκε από 2.000 χρήστες.

Εκείνος ανέφερε ότι κατάλαβε πια πόση σημασία έχει η επιλογή ενδυμασίας για τους ανθρώπους, ειδικά σε τέτοιες περιστάσεις και ότι θα είναι πιο προσεχτικός την επόμενη φορά.

Βέβαια, αν αύριο 31 Οκτωβρίου βγει στους δρόμους με το παιδί του με τα ίδια κουστούμια, μάλλον το πάθημα δεν θα του έγινε μάθημα.

*To κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στη γερμανική HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.