Header Ads

Τα 12 πιο ακριβά λουκ που έχει φορέσει η Μελάνια Τραμπ

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι η Πρώτη Κυρία στέλνει κρυφά μηνύματα μέσω των ρούχων που φοράει, αποδοκιμάζοντας εμμέσως τις πολιτικές του Πρόεδρου των ΗΠΑ, ωστόσο κάτι τέτοιο αφενός δεν μπορεί να αποδειχθεί, αφετέρου η ίδια το αρνείται.

Μένουμε λοιπόν, στις στιλιστικές της επιλογές που την κατατάσσουν σε μια από τις πλέον καλοντυμένες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τον Λευκό Οίκο. Το γούστο της Μελάνια, εκτός από πολύ καλό είναι και πολύ ακριβό, αλλά στην περίπτωσή της δεν χωρούν λαϊκισμοί γιατί η ένδυση της εκάστοτε Πρώτης Κυρίας δεν προέρχεται από τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές μόδας που προθυμοποιούνται να της προσφέρουν δωρεάν κάποια custom made κομμάτια, ενώ άλλα ρούχα που έχει φορέσει κατά καιρούς η κυρία Τραμπ είναι διαθέσιμα και online.

Aυτά είναι κάποια από τα ακριβότερα κομμάτια που έχει φορέσει η Μελάνια:

1. Παλτό Bottega Veneta.

Κοστίζει 3.950 δολάρια και το φόρεσε πρόσφατα για να μοιράσει καλούδια σε παιδάκια ελέω Halloween.

2. Γόβες -στιλέτο Manolo Blahnik.

Κοστίζουν 625 δολάρια και προς το παρόν είναι sold out στα online πολυκαταστήματα. Η Μελάνια επικρίθηκε γιατί φόρεσε τις επώνυμες γόβες πριν επιβιβαστεί στο ελικόπτερο για να επισκεφτεί θύματα φυσικής καταστροφής. Όμως τελικά, η Πρώτη Κυρία φορούσε άλλα, πιο απλά παπούτσια, όταν κατέβηκε από το ελικόπτερο.

3. Καρό πουκάμισο Balmain

Δεν του πολυφαίνεται, γιατί είναι ένα casual καρό πουκάμισο με χρυσά κουμπιά, αλλά κοστίζει 690 δολάρια. Η Μελάνια το φόρεσε το 2017 στους κήπους του Λευκού Οίκου όπου είχε υποδεχθεί παιδάκια για να κάνουν μαζί κηπουρική. Σε αντίστοιχη περίπτωση, η Μισέλ Ομπάμα, είχε φορέσει μια μαρινιέρα των 30 δολαρίων.

4. Φούξια μπλούζα Gucci

Με μεταξωτό κρεπ ύφασμα και του γνωστού ιταλικού οίκου, δεν πρέπει να παραξενεύει που κοστίζει 1.100 δολάρια. Η Μελάνια τη φόρεσε στο δεύτερο ντιμπέιτ λίγο πριν τις εκλογές του 2016.

5. Φόρεμα Roksanda

Το συγκεκριμένο λευκό φόρεμα της Roksanda λέγεται Margot και θα μπορούσε να το φορέσει και μια μοντέρνα νύφη, αν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 2.865 δολάρια. Η Μελάνια το είχε συνδυάσει το 2016 με γόβες Louboutin και είχε εξαντληθεί μια ώρα αφότου εμφανίστηκε στη σκηνή του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων όπου είχε πραγματοποιήσει την πρώτη της ομιλία.

6. Φόρεμα Delpozo

Όχι από τις καλύτερες επιλογές της. Το υπερβολικά ογκώδες φόρεμα κόστιζε 2.950 δολάρια, ήταν φούξια φωσφοριζέ και προτιμότερο είναι να ξεχάσουμε όλοι ότι υπήρξε.

7 Michael Kors σαφάρι τζάκετ και Louboutin γόβες

 Μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της, σε στυλ Out of Africa, αν και επικρίθηκε λόγω του καπέλου. Η Μελάνια πλήρωσε 2.150 δολάρια για το σακάκι και 775 δολάρια για τις γόβες, ενώ το καπέλο σχεδίασε ο Herve Pierre.

8. Παλτό Gucci

3.700 δολάρια κοστίζει αυτό το κίτρινο παλτό Gucci με την πεταλούδα στην ζώνη, το οποίο φόρεσε η πρώτη Κυρία για να γνωρίσει τον Πούτιν. Φυσικά, κίτρινες ήταν και οι γόβες.

9. Παλτό Isoude

Κοστίζει 4.000 δολάρια είναι μάλλον όσο υπέροχο φαίνεται και η Μελάνια το φόρεσε κατά την επίσκεψή της στη Φινλανδία, συνδυάζοντάς το με ταμπά δερμάτινο παντελόνι.

10. Τουαλέτα J. Mendel

Κοστίζει 7.000 δολάρια και φορέθηκε στην επίσημη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στη Μεγάλη Βρετανία. Λίγες μέρες πριν, η Μελάνια είχε φορέσει το περιβόητο τζάκετ με το σύνθημα « I really don’t care, do u?».

11. Τουαλέτα Monique Lhuillier

Για 8.000 δολάρια θα μπορούσατε να την αποκτήσετε και εσείς. Αλλά δεν μπορείτε, γιατί πλέον δεν κυκλοφορεί αυτό το μοντέλο, όχι γιατί δεν έχετε τόσα χρήματα. Ας παραδεχτούμε μεγαλόκαρδα ωστόσο, ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά λαμπερό φόρεμα.

12. Παλτό Dolce & Gabbana

Kατά την επίσκεψή της στην Ιταλία, η Μελάνια τίμησε δεόντως πολλούς Ιταλούς σχεδιαστές μόδας. Το συγκεκριμένο φλοράλ παλτό των Dolce & Gabbana στοιχίζει 52.000 δολάρια και είχε σχολιαστεί κακεντρεχώς λόγω του μεγάλου κόστους του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.