Header Ads

Αρβανιτάκη - Κότσιρας ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια

Κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στην «Ακτή Πειραιώς».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας συναντώνται ξανά επί σκηνής, μετά από είκοσι χρόνια, σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Δυνατά κάθε φορά» -τίτλος εμπνευσμένος από τις επιτυχίες- με χαρά και, όπως δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου, με εμπιστοσύνη, θαυμασμό και κέφι.

Πριν από τη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς» οι δυό τους δούλεψαν μαζί τους τελευταίους δύο μήνες, ηχογραφώντας και ένα νέο τραγούδι ντουέτο. 

Οι δύο καλλιτέχνες και η oκταμελής μπάντα που τους συνοδεύει υποσχέθηκαν «ένα πρόγραμμα φωτεινό, εξωστρεφές, συγκινητικό και δυναμικό ταυτόχρονα», με τα αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία τους, αλλά και τα σπουδαία λαϊκά που αγαπάνε.

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα θα βρίσκονται και δύο νέοι ερμηνευτές, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας. 

Τη σκηνογραφική επιμέλεια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος και την επιμέλεια προγράμματος η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Λήδα Ρουμάνη.

Οι μουσικοί που θα τους συνοδεύουν είναι οι: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος / πιάνο, πλήκτρα, Βαγγέλης Μαχαίρας / μπουζούκι, τζουράς, Δημήτρης Τσάκας / σαξόφωνο, Παρασκευάς Κίτσος / μπάσο, Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο, πλήκτρα, Νίκος Μέρμηγκας / λαϊκά έγχορδα και Κώστας Μιχαλός / κιθάρες.

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας, Λάμπρος Μπούνας, Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης - Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

 Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Λήδα Ρουμάνη

Επιμέλεια παραγωγής (Ελευθερία Αρβανιτάκη): Λήδα Ρουμάνη

Επιμέλεια παραγωγής (Γιάννης Κότσιρας): Menta Art Events

Το νέο τραγούδι με τίτλο «ΔΥΟ ΖΩΕΣ» κυκλοφόρησε πρόσφατα σε στίχους Λήδας Ρουμάνη και μουσική Γιώργου Καραδήμου.

Info

 ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Πειραιώς 178, Ταύρος

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας

«Δυνατά κάθε φορά» από 3/11 και κάθε Σάββατο. 

Ώρα έναρξης: 22.30

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.