Header Ads

H Αpple παρουσίασε τα νέα iPad και MacBook

Νέα iPad Pro, MacΒook Air και Mac mini παρουσίασε η Apple κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη. 

Το MacBook Air αναβιώνει μετά από πολλά χρονιά στασιμότητας. Το 2018 MacBook Air θα διαθέτει οθόνη Retina 13,3 ιντσών, Touch ID, trackpad 20% μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, ηχεία stereo. Επίσης παραμένει το βύσμα για ακουστικά, ενώ προστίθενται και δύο θύρες USB-C. 

Στο εσωτερικό του το νέο MacBook Air περιλαμβάνει έναν όγδοης γενιάς Inter dual-core επεξεργαστή, σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας έως και 1,5 ΤΒ  και εως 16 GB μνήμης RAM. Η αρχική τιμή του για την έκδοση με 8 GB RAM και 128 ΜΒ SSD φθάνει τα 1.199 δολάρια. 

Τo νέο MacBook Air θα κυκλοφορήσει στα ίδια χρώματα με το MacBook Pro. 

 

 

H επιστροφή του Mac mini 

Το Mac mini επιστρέφει με όγδοης γενιάς τετραπύρηνο ή εξαπύρηνο επεξεργαστή. Θα μπορεί να υποστηρίζει έως και 64 GB RAM και SSD σκληρός έως 2TB. Θα διαθέτει δύο θύρες USB-A, τέσσερις θύρες Thunderbolt/ USB – C καθώς και μια θύρα Ethernet. 

Η τιμή του Mac mini ξεκινά από τα 799 δολάρια για την έκδοση με τον επεξεργαστή i3 και με 8 GB RAM και σκληρό δίσκο 128 GB. 

 

 

Το νέο iPad Pro 

Σημαντικές αλλαγές φέρνει η Apple στο νέο iPad Pro. Το νέο μοντέλο δεν θα έχει home button αλλά θα υποστηρίζει το Face ID. Η οθόνη παραμένει στις 12,9 ίντσες αλλά το συνολικό μέγεθος της συσκευής θα είναι μικρότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις το νέο iPad θα είναι κατά 35% γρηγορότερο και η μπαταρία θα διαρκεί όλη ημέρα. 

Το iPad Pro των 11 ιντσών θα κοστίζει 799 δολάρια και των 12,9 ιντσών 999 δολάρια. 

 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.