Header Ads

«Αντι-τρομοκρατικό» παιχνίδι που σπέρνει την τρομοκρατία στα παιδιά

Επιθετικό μάρκετινγκ της εταιρείας παιχνιδιών Jie Star με στόχο μικρά παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών (για να αποφευχθούν ατυχήματα). Πλέον η συλλογή παιχνιδιών με τίτλο «Αντι-τρομοκρατία» (Counter Terrorism) βρίσκεται σε ράφια πολλών καταστημάτων παιχνιδιών στη διεθνή αγορά. Και σε προνομιακή τιμή των 22 ευρώ, και μάλιστα μπορούν να τα αγοράσουν και οι Έλληνες διαδικτυακά

Το κουτί του παιχνιδιού απεικονίζει ένα πολεμικό φορτηγό μαζί με στρατιώτες να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν την τρομοκρατία. Η σειρά περιλαμβάνει και τανκς, αεροπλάνα και πολλούς εξοπλισμούς. Γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν να πολεμούν την τρομοκρατία με...τρομοκρατία. Ο δημοσιογράφος Έντυοαρτ Ρις που ζει στο Μπαγκαντές αντιλήφθηκε ότι το προϊόν βρίσκεται σε προνομιακή θέση στα ράφια των καταστημάτων, ωστόσο σημειώνεται ότι το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει από το 2016.

Η εταιρία έχει ιδρυθεί από το 1998 κι έχει έδρα την Κίνα. Σε μια χώρα που-όπως φαίνεται- η προπαγάνδα έρχεται από παντού. Άλλωστε, όπως λέει και μια χρήστης του Twitter, ως απάντηση στην ανάρτηση του Έντουαρτ «η πλύση εγκεφάλου  ξεκινά από τη μικρή ηλικία».

Νewsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.