Header Ads

Τζάστιν Τίμπερλεικ-Τζέσικα Μπίελ: Το χρονικό μιας όμορφης σχέσης

Στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me», ο Τζάστιν Τιμπερλέικ γράφει για τις εμπειρίες και τους ανθρώπους που τον εμπνέουν περισσότερο ως καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η ιστορία αγάπης με την επί έξι χρόνια σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ.

Στη συγγραφική του δουλειά, ο δημοφιλής τραγουδιστής-τραγουδοποιός αποκαλύπτει τη ρομαντική γνωριμία του με την Μπίελ, αλλά εξηγεί το λόγο για τον οποίο έβγαιναν και με άλλους ανθρώπους, τον πρώτο καιρό της σχέσης.

«Όταν γνώρισα τη Τζες, ήταν αδιαμφισβήτητα όμορφη. Έκανα ένα λίγο σαρκαστικό σχόλιο, πολύ “στεγνό” μπροστά σε εκείνη και την παρέα της. Κανένας δεν το κατάλαβε εκτός από εκείνη. Γέλασε και παρατήρησα ξαφνικά, μάλιστα σε σημείο που αναρωτιέσαι αν αρέσεις στο άλλο άτομο, αν και οι υπόλοιποι έχουν πολύ στεγνό/σκοτεινό χιούμορ», γράφει ο Τίμπερλεικ, 37 ετών. Εκείνος και η Μπίελ, 36 ετών, γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στο Χόλιγουντ.

Παρόλο που δεν ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της εκείνη τη νύχτα γνωριμίας, σκεφτόταν: «Με ενδιαφέρει αληθινά αυτό το κορίτσι. Υπήρχε κάτι ξεχωριστό σε εκείνη και με ενδιαφέρει κάπως». Η επόμενη συνάντησή τους ήταν όταν εκείνη πήγε σε μια συναυλία του κατά τη διάρκεια της περιοδείας FutureSex/LoveSounds. Προσέφερε σε εκείνη και τους φίλους της μια βόλτα πάνω στο ιδιωτικό του τουριστικό λεωφορείο, εκεί ζήτησε το τηλέφωνό της και άρχισαν να μιλούν.

«Λίγο αργότερα συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών και τότε αποφασίσαμε να κάνουμε τη σχέση μας επίσημη. Βγαίναμε και με άλλους ανθρώπους, προφυλαχτήκαμε από το να μην πληγωθούμε. Μας πήρε λίγο καιρό για να παραδεχτούμε στους εαυτούς μας ότι άρεσε πραγματικά ο ένας στον άλλον». 

Και συνεχίζει: «Ζήσαμε πολλές αξέχαστες στιγμές μαζί. Έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μου και τη θαυμάζω, κυρίως τώρα που τη βλέπω και στο ρόλο της μητέρας. Αλλά αυτός ο θαυμασμός υπήρχε από πριν. Είναι πολύ καλή συγγραφέας, ποιήτρια, καταπληκτική ηθοποιός, έχει χιούμορ και είναι ένας από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Μου άλλαξε τη ζωή». 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στην Πούλια της Ιταλίας το 2012 και τον Απρίλιο του 2015 απέκτησαν τον γιό τους, Σίλας Ράνταλ. Σύμφωνα με τον Τίμπερλεικ, η πατρότητα έχει εμβαθύνει τη σχέση με τη γυναίκα του και επηρέασε τη δημιουργία τραγουδιών. 

«Το κλειδί για έναν δυνατό γάμο είναι η σκληρή δουλειά και η ανάγκη για δέσμευση δεν φεύγει ποτέ», δήλωσε πρόσφατα η Μπίελ. «Είμαστε τυχεροί που πηγαίνουμε και ζούμε σε διαφορετικά μέρη καθώς εργαζόμαστε. Είναι κι αυτό μέρος ενός δυνατού γάμου»

 

Πηγή: People

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.