Header Ads

Προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Αρτας

Προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Αρτας
Προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Αρτας

Ανακοίνωση για τη πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο Υποέργου 3 «Εργασίες της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» της Πράξης «Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων οικισμών Νεοχωρίου, Παχυκαλάμου και Ακροποταμιάς του Δήμου Νικολάου Σκουφά» για χρονικό διάστημα έως δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως την ολοκλήρωση του έργου.

2 ΠΕ Αρχαιολόγοι
1 ΔΕ Εξειδικευμένοι Εργατοτεχνίτες σε αρχαιολογικά έργα
1 ΥΕ Εξειδικευμένοι Εργάτες

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση Αράχθου 1, 47100 Άρτα (τηλ. επικοινωνίας: 26810 24636) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 31/10/2018 έως 06/11/2018).

Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά πρέπει να ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία (στο φαξ: 2681079821) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (στη διεύθυνση: efaart@culture.gr) εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Η προκηρυξη εδω

Dikaiologitika Newsroom
Από το Blogger.