Header Ads

Χάρι και Μέγκαν στην Αυστραλία: H Mέγκαν προκαλεί ξανά φορώντας σιθρού φούστα

Το βασιλικό ζεύγος βρέθηκε για 16η και τελευταία μέρα στην Αυστραλία και 2η συνεχόμενη μέρα στη Νέα Ζηλανδία. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν την πόλη Ροτορούα, όπου τους υποδέχτηκαν με το παραδοσιακό καλωσόρισμα των Μαόρι.

Ένα μικρό κορίτσι μάλιστα έδωσε στην Μέγκαν λουλούδια τα οποία φέρεται να είναι το ίδιο είδος που είχε και στο γάμο της.

 Το ζευγάρι φόρεσε χιτώνες από φτερά φασιανού τα οποία φημολογούνται ότι σε προστατεύουν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και ο Χάρι ξεκίνησε την ομιλία του, ευχαριστώντας τους οικοδεσπότες για τα πολύτιμα δώρα.

Η Μέγκαν εμφανίστηκε με φόρεμα Stella McCartney και τακούνια μαύρα Manolo. Το κολιέ ήταν τοπικής σχεδιάστριας των Μαόρι και λεγόταν «Pounamu Kouma». Θεωρείται ένα πολύ σημαντικό κολιέ και δηλώνει δύναμη και ακεραιότητα. Τα σκουλαρίκια που συνόδευαν την εμφάνισή της ήταν δώρο από τη πρωθυπουργό της Ν.Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν.

Η Μέγκαν έκανε όμως και κάτι «απρόσμενο». Η κάμερα την τσάκωσε να είναι ξυπόλυτη μέσα στην αίθουσα. Η εγκυμοσύνη μάλλον άρχισε να προκαλεί τις πρώτες ενοχλήσεις στη νεαρή δούκισσα και να τη κουράζει μετά από τόσες ώρες ορθοστασίας.

Στη συνέχεια, ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν το «Rainbow Springs» όπου είδαν τα γνωστά πουλιά «Κίουι», τα οποία συναντώνται μόνο στην Ν.Ζηλανδία. Τα Κίουι δεν μπορούν να πετάξουν και δυστυχώς βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Το συγκεκριμένο κέντρο, επωάζει αυγά Κίουι ώστε να σώσουν το εθνικό πουλί.

Η Μέγκαν άλλαξε ξανά ντύσιμο και αυτή τη φορά έβαλε ένα Givenchy τοπ και μια μακριά φούστα στις αποχρώσεις του μπλε, η οποία ήταν σιθρού και φαινόταν το εσώρουχό της..

 Αυτή που ξεχώρισε όμως ήταν μια μικρή που κατάφερε να ξεφύγει από τις μπάρες ασφαλείας και να τρέξει στην αγκαλιά της Μέγκαν.

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να μην συναντήσουν το πλήθος που είχε μαζευτεί έξω από το κέντρο, με χιλιάδες κόσμο να αναμένει την παρουσία τους.

Μετά την επίσκεψη στο κέντρο το ζευγάρι, έκανε μια βόλτα στο δάσος Ρέντγουντ, όπου βρίσκονται δέντρα ηλικίας μέχρι και 120 ετών.

Η Μέγκαν προτίμησε αυτή τη φορά να βάλει μπουφάν του άντρα της, μαύρο τζιν και μαύρες μπαλαρίνες. 

Αυτή ήταν και η τελευταία μέρα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Αυστραλία, με την οποία ολοκλήρωσαν την 16ημερη περιοδεία τους. Την Πέμπτη, αναχωρούν για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλγα Παράι
Από το Blogger.