Header Ads

Παιδί πήγε για κέρασμα ή φάρσα και βρέθηκε θετικός στη μεθαμφεταμίνη

Ο Μπράιλεν Κάργουελ, ένα αγόρι πέντε ετών από την Οχάιο των ΗΠΑ βγήκε για «Κέρασμα ή Φάρσα» με τον πατέρα του για να «τιμήσει» την ημέρα του Χάλογουιν. Ωστόσο, όταν επέστρεψε σπίτι άρχισε να έχει ασυνήθιστα συμπτώματα και οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις έδειξαν κάτι που δεν περίμεναν.

Με το που μπήκε στο σπίτι άρχισε να τρέμει, αλλά φαντάστηκαν πως είναι λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας. Ωστόσο, ο αδιάκοπος ρίγος ήταν η αφορμή για να κινηθούν προς το νοσοκομείο. Μέχρι να φτάσουν η αριστερή πλευρά του προσώπου ήταν ήδη πρησμένη, ενώ δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του. Βρισκόταν σε κρίση.

Οι γιατροί διέγνωσαν πως το παιδί είχε πάρει μεθαμφεταμίνη. Ο πατέρα τους παιδιού, Κάμπρει Κάργουελ ανέφερε πως πρόλαβε να φάει ελάχιστες καραμέλες πριν ξεσπάσει η κρίση του. Οι αρχές κάνουν έρευνες για να βρουν το λόγο που ο νεαρός βρέθηκε θετικός στη ναρκωτική ουσία.

Δεν έχει πραγματοποιηθεί καμιά σύλληψη μέχρι στιγμής. Προσπαθούν να βρουν με ποιο τρόπο κατάφερε να πάρει το ναρκωτικό. Για παράδειγμα, σε μερικές πολιτείες πωλείται στα φαρμακεία το Desoxyn, μια υδροχλωρική μεθαμφεταμίνη) για την θεραπεία της παχυσαρκίας και την αντιμετώπιση της έλλειψης προσοχής και φοβούνται μήπως χορηγήθηκε-σκόπιμα ή μη-με κάτι παρόμοιο

Οι τοπικές αρχές ανήρτησαν στο Facebook ορισμένες οδηγίες, με σκοπό να μην υπάρξουν άλλα θύματα, όπως ο Μπράιλεν. Δεν έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής παρόμοιο περιστατικό. 

Washington Post Νοσηλεύτηκε για επτά ώρες, αλλά η υγεία του είναι αισθητά καλύτερη.

 

Πηγή: Washington Post 

 

Newsroom / HuffPost Greeced
Από το Blogger.