Header Ads

Η Ναόμι Γουότς πρωταγωνίστρια στο πρίκουελ του «Game of Thrones»

«Naomi Watts is coming». Η δυο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Ναόμι Γουότς αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο πρίκουελ του «Game of Thrones».

Τη νέα σειρά υπογράφουν οι Τζέιν Γκόλντμαν και Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO έχει ήδη δώσει εντολή για να παρακολουθήσει το πιλοτικό επεισόδιο και να αποφασίσει για το αν θα εγκρίνει το πρότζεκτ προς προβολή, τον Ιούνιο.

Η Γουότς επιλέχθηκε να συμμετάσχει στη σειρά ως ένα «χαρισματικό μέλος της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό», σύμφωνα με πολλές πηγές που συνδέονται με την παραγωγή. Το όνομα του χαρακτήρα της Γουότς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. 

Το σενάριο μεταφέρει τους θεατές χιλιάδες χρόνια πριν φτάσει ο Τζον Σνόου στο Γουέστερος και σύμφωνα με το δίκτυο, η σειρά θα εξερευνήσει «την κατάβαση του κόσμου από τη χρυσή εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή του περίοδο».

«Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα φοβερά μυστικά στην ιστορία του Γουέστερος μέχρι την αληθινή προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής στους Σταρκς, δεν πρόκειται για την ιστορία που πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε». 

Ο πρόεδρος του προγράμματος του HBO, Κέισι Μπλόις έχει ήδη δει κάποιο πρώιμο υλικό της επερχόμενης σειράς. «Έχουμε πολύ καλούς σεναριογράφους, θα είναι συναρπαστικό το αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, δεν συμβαδίζουν όλοι με το ίδιο πρόγραμμα, οπότε έχω δει διαφορετικές εκδοχές των επεισοδίων που θα αρέσουν».

Το Game of Thrones επιστρέφει για την τελευταία σεζόν το 2019.

 

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά. 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.