Header Ads

Ανάγκασαν το σκύλο τους να καπνίσει τσιγάρο ενώ κοιμόταν. Το viral βίντεο που προκαλεί αντιδράσεις

Πυρσούς εναντίον τους άναψαν δυο γυναίκες από την Ταϊλάνδη, όταν εκείνες άναψαν ένα τσιγάρο για να «καπνίσει» ο σκύλος τους, ο οποίος κοιμόταν. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και το βίντεο έγινε viral.

H Rattiyakorn Prangthongκαι η σύντροφός της Tango από την Μπανγκόνγκ τοποθέτησαν ένα τσιγάρο στο στόμα του Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ τους, το οποίο εκείνο την ώρα κοιμόταν, αλλά αναγκάστηκε να ξυπνήσει από τον καπνό που ρουφούσε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν το τσιγάρο είχε και κάνναβη.

Στο βίντεο οι γυναίκες ακούγονται να γελάνε όση ώρα προσπαθούν να ανάψουν το τσιγάρο του σκύλου. Οι άνθρωποι ζήτησαν από τις αρχές να εξετάσουν την ασφάλεια του σκύλου, καθώς όπως φαίνεται βρίσκεται υπό επιπόλαιη ιδιοκτησία.

 

«Αυτό είναι ηλίθιο που κάνετε.Αν έχετε κουτάβι που πρέπει να το φροντίσετε, μην το χρησιμοποιείτε σαν ένα ανόητο παιχνίδι για να κάνετε αστεία» γράφει ένας χρήστης.

«Θα ήθελα να πάρετε το κουτάβι μακριά από αυτούς» γράφει ένας άλλος

Ο Rattiyakorn απάντησε στα σχόλια υποστηρίζοντας ότι το κουτάβι είναι υγιές, παρά τις βλάβες που μπορούσε να προκαλέσει το τσιγάρο

Η Τango με τη σειρά της πρόσθεσε: «Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη και να δεχθούμε την κριτική. Δεν πρόκειται να κάνουμε ξανά κάτι αντίστοιχο.

Αναμένεται αν η φιλοζωική θα δράσει για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή: Mirror 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.