Header Ads

Γυναίκα που ισχυρίζεται πως έκανε σεξ με 20 φαντάσματα λέει πως έχει αρραβωνιαστεί ένα

Μια...πνευματική πρόσκαιρη σχέση με ένα αυστραλιανό φάντασμα φαίνεται πως κατέληξε στην πραγματική αγάπη για μια Αγγλίδα: Το φάντασμα της έκανε πρόταση, και η ίδια θέλει να το ξέρει ο κόσμος των ζωντανών.

Η Άμεθιστ Ρελμ (Amethyst Realm- στα ελληνικά, το όνομά της σημαίνει «Το Βασίλειο του Αμεθύστου), 30 ετών, από το Μπρίστολ, λέει πως έχει κάνει σεξ με τουλάχιστον 20 φαντάσματα από τότε που ήταν έφηβη, αλλά δεν έψαχνε νέα σχέση όταν πήγε ταξίδι στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους.

Ωστόσο, λέει πως αυτό άλλαξε σε μια εκδρομή, όταν ήρθε σε επαφή με μια οπτασία και ένιωσε «σπίθες» όπως δεν είχε νιώσει ποτέ άλλοτε.

Η Ρελμ δεν πίστευε πως θα μπορούσε να σημαίνει κάτι σοβαρό, επειδή, όπως λέει, τα πνεύματα τείνουν να μένουν σε ένα μέρος, αλλά κάτι απίστευτο της συνέβη στην πτήση της επιστροφής: Ένιωσε την παρουσία του εραστή της στο αεροπλάνο- και, παρεμπιπτόντως, όχι στον χώρο των αποσκευών.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν χαρούμενη και είχα ανάψει- είχα ανάψει τόσο πολύ, που έπρεπε να κάνουμε κάτι για αυτό. Οπότε πήγαμε στην τουαλέτα του αεροπλάνου» είπε στη The Sun. «Και τώρα είμαι μέλος του Mile High Club».

Αυτό ήταν εννιά μήνες πριν, και τα πράγματα έχουν προχωρήσει σε σημείο όπου η Ρελμ συζήτησε την επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει το παιδί του φαντάσματος στη βρετανική εκπομπή «ITV This Morning» τον Αύγουστο.

 

 

Η παραφυσική πρόταση φέρεται να έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το ζευγάρι ταξίδεψε στις σπηλιές Wookey Hole στην Αγγλία, σύμφωνα με τη New York Post.

«Δεν γονάτισε- δεν έχει γόνατα. Αλλά για πρώτη φορά τον άκουσα να μιλάει» είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα. «Μπορούσα να ακούσω τη φωνή του, και ήταν όμορφο. Βαθύ, σέξι και πραγματικό».

Το ζευγάρι τώρα διαλέγει δαχτυλίδι, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι είδους θα είναι. Η Ρελμ, (υπερ)φυσικά, ελπίζει πως το δαχτυλίδι θα έχει αμέθυστο, αλλά αφήνει την απόφαση στον πνευματικό της εραστή.

Το ζεύγος σχεδιάζει να κάνει μια παγανιστική τελετή, όπου τα χέρια τους δένονται μαζί, συμβολίζοντας τη σύνδεσή τους, όπως είπε. «Θα είναι κάπου στην αγγλική εξοχή. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα τις λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι θα είναι αρκετά μεγάλη».

Η Ρελμ λέει πως η ενέργεια του φαντάσματος είναι πιο θηλυκή από ό,τι ενός τυπικού άνδρα, αλλά παραδέχεται πως «αν κάνεις έρωτα με ένα πνεύμα, δεν έχει πραγματικά σημασία το φύλο».

Όπως πρόσθεσε, «οι αόρατοι εραστές τείνουν να είναι πιο αισθησιακοί και ικανοί από τον μέσο τύπο. Υπάρχει μεγαλύτερη σύνδεση, επειδή το σεξ πάει πέρα από τα όρια του σωματικού. Είναι σαν κάθε άλλο είδος σεξ. Η βασική διαφορά είναι πως δεν μπορώ να τους δω» είπε στο Gloucester Live.

(Μετάφραση/ απόδοση από την αμερικανική έκδοση της HuffPost)

David Moye / HuffPost Greece
Από το Blogger.