Header Ads

Πτολεμαΐδα: Κινδύνεψε η ζωή του γιατί το ασθενοφόρο δεν είχε αντάπτορα για να συνδεθεί το οξυγόνο!

Τη ζωή ενός 47χρονου άντρα από την Πτολεμαΐδα κόντεψε να κοστίσει σήμερα η έλλειψη ενός αντάπτορα (προσαρμοστή πρίζας), για να συνδεθεί το οξυγόνο στο ασθενοφόρο που θα τον μετέφερε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 47χρονος λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής ένοιωσε δυσφορία «προφανώς από ανακοπή καρδιάς» όπως δήλωσε η σύζυγός του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το 166 για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Με το που έφθασε όμως στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο «γίνεται ένα πανηγύρι, δεν είχανε οξυγόνο», όπως κατήγγειλε η γυναίκα του. Κλήθηκε, είπε, ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει από τα Επείγοντα του Μποδοσάκειου σε μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης «αλλά δεν είχανε έναν αντάπτορα για να συνδέσουν το οξυγόνο», οπότε «τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και τον ξανακατέβασαν κάτω γιατί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν είχε αντάπτορα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τελικά μετά από ένα σωρό τηλεφωνήματα και παρέμβαση της Διοικήτριας του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, γύρω στις 6.30 το απόγευμα ξεκίνησε η διακομιδή του 47χρονου για το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, με την ευχή της συζύγου του να μην έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη από όλη αυτή την περιπέτεια.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Από το Blogger.