Header Ads

Δυτική Μακεδονία: Καστανογιορτές

Δυτική Μακεδονία: Καστανογιορτές

Εορδαία: Δωρεάν κρασί και κάστανα στο Εμπόριο

Κρασί και κάστανα  δωρεάν, θα γευθούν όλοι, όσοι, προσέλθουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Εμπορίου όπου ο Σύλλογος Γυναικών « Άγιος Μηνάς» διοργανώνει την 8η γιορτή Κάστανου, προβάλλοντας και προωθώντας το τοπικό προϊόν. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση παραδοσιακών χορών της περιοχής από τοπικά συγκροτήματα της περιοχής και γλέντι με την ορχήστρα των Αδελφών Βαλκάνη

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

Κοζάνη: 13η γιορτή Καστανοπάζαρου στον Πεντάλοφο

Η 13η γιορτή καστάνου θα πραγματοποιηθεί  στον Πεντάλοφο Βοϊου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου  στις 12 το μεσημέρι.  Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η ορχήστρα του Τάκη Μπέτζιου  και θα γίνει και παρουσίαση χορευτικών τμημάτων. Την Γιορτή διοργανώνουν ο Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Δήμου Βοϊου και η Τοπική Κοινότητα Πενταλόφου.

 

Κοζάνη: Καστανογιορτή στην Δαμασκηνιά Βοίου

Καστανογιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Δαμασκηνιά Βοίου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Δαμασκηνιωτών « Η ΠΑΝΑΓΙΑ»

με τη χορηγία του Δήμου Βοϊου και της τοπικής Κοινότητας Δαμασκηνιάς.

 

Καστοριά: 32η Καστανογιορτή στον  Άργος Ορεστικό

Η 32η Καστανογιορτή θα πραγματοποιηθεί στο  Καστανόφυτο του Άργους Ορεστικού  την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με χαιρετισμό από τον Δήμο και θα ακολουθήσει εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων. Η εκδήλωση διαρκεί από τις 10:30 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

 

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1307668
Από το Blogger.