Header Ads

Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ: Νέα παράταση, παραμένουν στις θέσεις τους οι προσληφθέντες

Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ: Νέα παράταση, παραμένουν στις θέσεις τους οι προσληφθέντες

Ακόμη μια παράταση δίνει το υπουργείο Εργασίας στην παραμονή των προσληφθέντων ωφελούμενων με την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ, σε Δήμους και Υπηρεσίες Α΄ υποδοχής

Ειδικότερα με νέα απόφαση που υπογράφουν τέσσερα υπουργεία και προώθησε το υπουργείο Εργασίας δίνεται δίμηνη επέκταση της χρονικής διάρκειας του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους και Υπηρεσίες Α΄ υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών - Β΄ κύκλος» με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ με No 9/2017.

Ειδικότερα η χρονική διάρκεια του προγράμματος του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους και Υπηρεσίες Α΄υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών - Β΄ κύκλος» (Δημόσια Πρόσκληση No 9/2017)» επεκτείνεται κατά δύο (2) μήνες μετά το πέρας της, κατά την ακριβώς προηγούμενη περίπτωση, δίμηνης επέκτασής του και επιπλέον αυτής. Η δίμηνη επέκταση θα καλυφθεί από πόρους του προϋπολογισμού του ΟΑΕΔ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προκήρυξη είχε εκδοθεί στις 27/7/2017 και τα οριστικά αποτελέσματα είχαν εκδοθεί στις 11-10-2017 ενώ η πρώτη επέκταση είχε αποφασιστεί στις 13-06-2018.

Επίσης άμεσα θα προκηρυχθεί η νέα προκήρυξη για τις 2.300 προσλήψεις στους δήμους για τον Γ κύκλο του προγράμματος.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την νέα κοινωφελή εργασία ΟΑΕΔ

 

Αντωνόπουλος Γιώργος https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/229120/koinofelis-ergasia-oaed-nea-paratasi-paramenoun-stis-theseis-tous-oi-proslifthentes
Από το Blogger.