Header Ads

Ανακοίνωση ΣΟΧ 6/2018 του ΑΣΕΠ για θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ανακοίνωση ΣΟΧ 6/2018 του ΑΣΕΠ για θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ανακοίνωση ΣΟΧ 6/2018 του ΑΣΕΠ για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της ΚΔΕΔΑΜ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη δύο (2) ατόμων καθηγητών φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για τις ανάγκες των Δημοτικών Γυμναστηρίων της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ., με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα:

2 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση.

2. Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι ο υποψήφιος δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
3. Ευκρινή Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών (σε περίπτωση βαθμού από αξιολογικό χαρακτηρισμό συνοδευτικά και αναλυτική βαθμολογία ή βεβαίωση για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό). Όσοι τίτλοι σπουδών αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή επίσημα μεταφρασμένοι και επικυρωμένοι, εκτός αν συνοδεύονται από επίσημη πράξη αναγνώρισης και ισοτιμίας.
4. Ευκρινές Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

5. Για την απόδειξη της ιδιότητας του γονέα ανήλικων τέκνων: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο των 2 μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων).
6. Για την απόδειξη της ιδιότητας του γονέα προστατευόμενων μελών: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο των 2 μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων) και βεβαίωση αναγνωρισμένης μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας σχολής πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης ή αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής ή αλλοδαπής από την οποία να προκύπτει το χρονικό διάστημα σπουδών ενώ για τα στρατευμένα τέκνα βεβαίωση της στρατιωτικής υπηρεσίας.

7. Για την απόδειξη της πολυτεκνικής ιδιότητας: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο των 2 μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων) και πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ). Προκειμένου για την απόδειξη της πολυτεκνίας απαιτείται απαραιτήτως η προσκόμιση και των δύο, κατά περίπτωση, προαναφερόμενων δικαιολογητικών. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα αναγνωρίζεται το κριτήριο πολυτεκνίας.

8. Για την απόδειξη της ιδιότητας γονέα μονογονεϊκής οικογένειας: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο των 2 μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων), Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι ο υποψήφιος ασκεί εν τοις πράγμασι και κατ' αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση τη γονική μέριμνα ενός ή περισσότερων ανήλικων τέκνων συνοδευόμενη από αντίγραφο δικαστικής απόφασης περί ανάθεσης γονικής μέριμνας, όπου αυτό απαιτείται.

9. Για την απόδειξη της ιδιότητας τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο των 2 μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων), Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι για ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι την ενηλικίωσή του τη γονική μέριμνα του υποψηφίου ασκούσε εν τοις πράγμασι και κατ' αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση ένας μόνο γονέας συνοδευόμενη από αντίγραφο δικαστικής απόφασης περί ανάθεσης γονικής μέριμνας, όπου αυτό απαιτείται.
10. Ειδικώς στην περίπτωση διάστασης των γονέων, αν δεν υπάρχει η ανωτέρω δικαστική απόφαση ή το πρακτικό κοινής συμφωνίας (υπό στοιχείο β), αρκεί η υποβολή Υπεύθυνης δήλωσης ότι τελεί σε διάσταση με τον ή/τη σύζυγο και ασκεί εν τοις πράγμασι και κατ' αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση τη γονική μέριμνα ενός ή περισσότερων ανήλικων τέκνων. Σε περίπτωση που το τέκνο είναι ενήλικο ηλικίας έως και 25 ετών, υπεύθυνη δήλωση ότι ασκούσε εν τοις πράγμασι και κατ' αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση τη γονική μέριμνα αυτού για ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι την ενηλικίωση του τέκνου.

11. Για την απόδειξη της ιδιότητας του τρίτεκνου ή τέκνου τρίτεκνης οικογένειας, πέραν του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο των 2 μηνών από την
ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων), απαιτείται, κατά περίπτωση, επιπλέον:
α) Σε περίπτωση αναπηρίας τέκνου σε ποσοστό εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως,
ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης, πιστοποιητικό από τον αρμόδιο φορέα με το οποίο να βεβαιώνεται η ανωτέρω αναπηρία.

β) Για την απόδειξη της σπουδαστικής ιδιότητας του ιδίου του υποψηφίου ή τέκνου ή αδελφού του, ανάλογα με την περίπτωση, βεβαίωση αναγνωρισμένης τριτοβάθμιας σχολής πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης ή αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής ή αλλοδαπής από την οποία να προκύπτει το χρονικό διάστημα σπουδών.

γ) Σε περίπτωση που τέκνο ή αδελφός υποψηφίου, ανάλογα με την περίπτωση, διανύει τη στρατιωτική του θητεία, βεβαίωση των αρμόδιων αρχών. δ) Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες έχει επέλθει ακύρωση του γάμου των γονέων υποψηφίων ή διαζύγιο ή διακοπή της έγγαμης συμβίωσης ή ένα ή περισσότερα από τα τέκνα έχουν γεννηθεί χωρίς γάμο των γονέων τους, ο γονέας που συμμετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία (αντίγραφα δικαστικών αποφάσεων ή άλλων πράξεων) από τα οποία να αποδεικνύεται ότι έχει αποκτήσει ή διατηρεί τη γονική μέριμνα και επιμέλεια των ως άνω τέκνων.

12. Έγγραφα που αποδεικνύουν την εξειδικευμένη προϋπηρεσία όπως: βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε Προγράμματα Άθλησης για ‘Όλους, όπου εμφανίζονται ξεκάθαρα οι ώρες απασχόλησης ανά μήνα.
13. Βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. (για όσους υποψηφίους είναι άνεργοι), η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι άνεργος έως και την ημερομηνία έκδοσης της ανωτέρω βεβαίωσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 6/2018

Αίτηση

Υπεύθυνη δήλωση

Dikaiologitika Newsroom https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/229103/anakoinosi-sox-6-2018-tou-asep-gia-theseis-ergasias-sto-dimo-ampelokipon-menemenis
Από το Blogger.