Header Ads

Βίντεο: Άνδρας ανέβηκε σε φτερό αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση

Ένας άνδρας στο αεροδρόμιο της Νιγηρίας, στην πόλη Λάγκος, ανέβηκε πάνω σε φτερό αεροπλάνου που ετοιμαζόταν να απογειωθεί, για άγνωστους λόγους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας αγνώστου ταυτότητας, περιφερόταν στον αεροδιάδρομο ήρθε πολύ κοντά στο αεροσκάφος που ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Ο πιλότος τον εντόπισε σύντομα, έσβησε την μηχανή και περίμενε τον άνδρα να απομακρυνθεί.

Εκείνος, όμως, όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά πήδηξε σε ένα από τα φτερά του αεροπλάνου και προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στην καμπίνα. Ο πιλότος κάλεσε άμεσα στην ασφάλεια να αναφέρει το περιστατικό, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Το απίστευτο γεγονός τράβηξε σε βίντεο ένας από τους επιβάτες που εκείνη την στιγμή βρισκόταν επιβιβασμένος στο αεροπλάνο. Όπως μπορεί να δει κανείς στα πλάνα, όλοι οι επιβάτες φαίνονται τρομοκρατημένοι ενώ ζήτησαν από το πλήρωμα να ανοίξει τις πόρτες εξόδου.

Ο άνδρας συνελήφθη από την ασφάλεια, η οποία άργησε να φθάσει στο σημείο 37 λεπτά.

Το περιστατικό δεν καθυστέρησε την πτήση που κατευθυνόταν προς το λιμάνι Harcourt στο Δέλτα του Νίγηρα, της Νιγηρίας, ωστόσο οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος αποβιβάστηκαν για έναν ακόμη γύρο ελέγχων ασφάλειας, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

 πηγή: cnn

 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.