Header Ads

Μεξικό: Πολυτελές θέρετρο προσφέρει δείπνο σε σπήλαιο 18 μέτρα κάτω από τη γη

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν ξεχωριστές επιλογές δείπνου, αλλά κάποιες προσφέρουν ολόκληρη εμπειρία ζωής.

Στο Μεξικό μπορείτε για παράδειγμα να απολαύσετε ένα δείπνο σε ένα σπήλαιο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες στα 18 μέτρα κάτω από τη γη.

Οι τουρίστες που διαμένουν στο Grand Velas Riviera Maya στο Μεξικό, ένα ξενοδοχείο AAA Five Diamond, μπορούν να κατέβουν κάτω από την επιφάνεια της Γης για μια ιδιωτική περιήγηση στο Chukum Cenote, ένα όχι τόσο γνωστό σπήλαιο.

Μετά την περιήγηση μπορούν να απολαύσουν μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του σπηλαίου, ώστε να ανοίξει η όρεξη και να καθίσουν για ένα γκουρμέ γεύμα τριών πιάτων που ετοιμάζει ο Γάλλος αρχιμάγειρας των Velas Resorts, Michel Mustiere.

Το μενού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες, αλλά περιλαμβάνει τυρί και αλλαντικά, τερίν πάπιας και χειροποίητες τρούφες.

Εκτός από την εμπειρία του γκουρμέ δείπνου, παρέχεται η δυνατότητα δοκιμής παραδοσιακών ποτών της περιοχής - όπως το bacanora, λικέρ από αγαύη, το sotol απόσταγμα από dasylirion wheeleri και το pox, αλκοολούχο ποτό των Μάγια.

Το Gourmet Cenote κοστίζει 7.000 δολάρια για μια παρέα έως οκτώ ατόμων και περιλαμβάνει τη μεταφορά στο σπήλαιο, τους φόρους και το φιλοδώρημα. Η απόδραση διοργανώνεται μόνο όσους διαμένουν στο Grand Velas Riviera Maya, το οποίο βρίσκεται σε έκταση 80 εκταρίων σε ζούγκλα και μαγκρόβιο δάσος και πολύ κοντά σε μια παραλία με λευκή άμμο στην Riviera Maya.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.