Header Ads

Μπράντλει Κούπερ και Ιρίνα Σάικ: Τι αποφάσισαν για την κηδεμονία της κόρης τους

Έχουν περάσει δύο μήνες από τον χωρισμό ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και τώρα ο Μπράντλει Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ, προσπαθούν να βρουν έναν κοινό συμβιβασμό για την κηδεμονία της δίχρονης κόρης τους, Λία Ντε Σέιν.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να υπάρξει κοινή κηδεμονία. Μέρος της συμφωνίας περιλαμβάνει και οι δύο να μένουν στην ίδια πόλη, ώστε η Λία να μην χρειάζεται να ταξιδεύει συνέχεια για να δει οποιονδήποτε από τους δύο. Η συμφωνία είναι αρκετά παρόμοια σε εκείνη που κατέληξαν η Άννα Φάρις και ο Κρις Πρατ για τον γιο τους.

Η Ιρίνα έχει περάσει πολύ χρόνο την τελευταία εβδομάδα με την μικρή της και μάλιστα έχουν φωτογραφηθεί να φοράνε τα ίδια ρούχα. (Πόσο γλυκό είναι αυτό;)

To μοντέλο, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Haarper’s Bazaar, μίλησε για τον γάμο, την αγάπη αλλά και τι σημαίνει για αυτήν η μητρότητα.

«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για τα παιδιά. Αλλιώς θα ζεις ένα ψέμα. Πες μου ένα λόγο γιατί επειδή γίνεσαι μητέρα πρέπει να φοράς μακρύτερη φούστα. Όχι. Δεν πιστεύω σε αυτό», λέει η ίδια.

Όταν είσαι μαμά, είναι αναγκαίο να βρίσκεις χρόνο να ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς, σύμφωνα με την Σάικ.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης και μια κόρη. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό. 

 πηγή: metro.co/ cosmopolitan 

 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.