Header Ads

Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. μετά την αποφυλάκιση Κορκονέα

Αντιδράσεις φοβάται η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα. 
Σε πρώτη φάση έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς των διμοιριών ΜΑΤ – ΥΜΕΤ και των άλλων μονάδων που πραγματοποιούν περιπολίες πέριξ των Εξαρχείων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών είναι πως οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα «ηλεκτρισμένες», ενώ υπάρχουν φόβοι για καταδρομικές επιθέσεις. Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας έχει ζητηθεί και από τους διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, ενώ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τα μέτρα ασφαλείας είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερα αυστηρά.

Συγκέντρωση το απόγευμα

Για σήμερα Τετάρτη το απόγευμα (8:00 μ.μ) υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (Τζαβέλλα και Μεσολογγίου). Το κάλεσμα προωθείται μέσω των social media και ανήκει στην «Πρωτοβουλία ενάντια στη λήθη»

 Μεταξύ άλλων το κάλεσμα αναφέρει: «Για εμάς, το αίμα δεν είναι νερό, η μνήμη δεν είναι σκουπίδι. Έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη τίποτα δεν έχει ξεχαστεί, κανένας δεν έχει συγχωρεθεί».

Αλέξανδρος Καλαφάτης
Από το Blogger.