Header Ads

Εκτέλεση Τούρκου στο Περιστέρι: Ρόλος-μυστήριο για το φίλο του θύματος

Πλούσιο υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούν τις έρευνες για τη δολοφονία του 25χρονου Τούρκου με κουρδική καταγωγή, σε γνωστό καφέ του Περιστερίου.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον εκτελεστή, ούτε όμως και τον φίλο - μυστήριο με τον οποίο έπινε καφέ το θύμα, λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία. Ο φίλος του 25χρονου αποχώρησε και λίγα λεπτά μετά μπήκε στο κατάστημα ο εκτελεστής. Το γεγονός αυτό εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες για το πρόσωπο αυτό, το οποίο παρά τη δημοσιότητα και την έκταση που πήρε το συμβάν δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στις Αρχές. Πάντως, η Τουρκάλα σύζυγος (σ.σ. ήρθε πριν από περίπου ένα χρόνο στην Ελλάδα) του 25χρονου δεν τον έχει αναγνωρίσει, ενώ παρά το γεγονός ότι έχει καταθέσει περισσότερες από δύο φορές στην Ασφάλεια ελάχιστα έχει βοηθήσει στις έρευνες.

Μία σειρά από στοιχεία (σ.σ. όπως το γεγονός ότι ο δράστης αδιαφόρησε για το εάν οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν το πρόσωπο του) δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να μην διαμένει στη χώρα μας και να ήρθε από το εξωτερικό για τη δολοφονία.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί να είχε ακόμα και προσωπικό κίνητρο, λόγω του μίσους που επέδειξε ο εκτελεστής στο καφέ του Περιστερίου, καθώς μετά τις 3 σφαίρες χτύπησε τουλάχιστον 10 φορές στο πρόσωπο το θύμα του, με τη λαβή του πιστολιού.

Αλέξανδρος Καλαφάτης
Από το Blogger.