Header Ads

Ρωσία: Συνελήφθη ο δολοφόνος της Ρωσίδας influencer - «Με προσέβαλε και την έσφαξα»

Η ρωσική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει συλλάβει έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία μιας δημοφιλούς μπλόγκερ μόδας, το πτώμα της οποία βρέθηκε σε μια βαλίτσα σε διαμέρισμα της Μόσχας.

Το πτώμα της 24χρονης Γιεκατερίνα Καραγκλάνοβα βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η κοπέλα το Σάββατο, μετά από έρευνες της αστυνομίας και ενώ οι γονείς της δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά.

Η Καραγκλάνοβα, η οποία είχε φοιτήσει στην ιατρική σχολή, διαχειρίζονταν ένα μπλογκ στο Instagram με θέμα τα ταξίδια, τη μόδα και το lifestyle, και είχε 80.000 ακολούθους

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη, παρά μόνο ότι είναι γεννηθείς το 1986. Ωστόσο ανακοίνωσε ότι κατά την ανάκριση, ο δράστης παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Καραγκλάνοβα και ισχυρίσθηκε ότι την σκότωσε επειδή τον πρόσβαλλε.

Σε βίντεο από την ανάκριση, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομίας, ο δράστης εμφανίζεται να λέει: «Με πρόσβαλε αρκετές φορές, μείωσε την σεξουαλική μου αξιοπρέπεια και τις οικονομικές μου δυνατότητες. Δεν μπόρεσα να το αντέξω και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό και στο στήθος»

Κατά την ανάκριση ο δράστης δήλωσε ότι μετανόησε για την πράξη του και ότι θα συνεργαστεί με την ανάκριση.

Το πτώμα της δημοφιλούς μπλόγκερ βρέθηκε από τον ιδιοκτήτης του διαμερίσματός της στις 27 Ιουλίου. Του τηλεφώνησαν οι γονείς της ανήσυχοι, επειδή είχαν χάσει τα ίχνη της. Στις 30 Ιουλίου συνελήφθη ο ύποπτος ως δράστης της δολοφονίας της.

Ο πατέρας του 33χρονου, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «360», δήλωσε ότι ο γιός του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Φανίτ Γκαρέγεφ, δήλωσε ότι ο γιός του Μαξίμ ( αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα του το οποίο δεν είχε ανακοινώσει αρχικά η αστυνομία) διαρκώς έκανε πλαστικές εγχειρήσεις, είχε ανισόρροπη και επιθετική συμπεριφορά. Εκτός των άλλων, είπε ο πατέρας του ζητούσε από τους συγγενείς τους χρήματα, τα οποία ξόδευε σε γυναίκες. Εξαιτίας αυτής του της συμπεριφοράς, αναγκάστηκε να έχει ελάχιστες σχέσεις με τον γιό του.

Πηγή: ΑΠΕ

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.