Header Ads

ΑΣΕΠ: Την Πέμπτη (1/8) λήγει η προθεσμία για τις 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ

ΑΣΕΠ: Την Πέμπτη (1/8) λήγει η προθεσμία για τις 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ

Αύριο, Πέμπτη 1 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για τις 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ, μέσω ΑΣΕΠ σε 13 νομούς της χώρας.

Από τις 23 Ιουλίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τοις 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ, μέσω ΑΣΕΠ. Πρόκεται για σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν πενήντα ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υποκαταστημάτων (ανά την Επικράτεια) του ΕΛΓΑ., που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

Οι ειδικότητες αφορούν, ΠΕ Γεωπόνων 8 μήνες 140 άτομα και ΠΕ Κτηνιάτρων 8 μήνες 10 άτομα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΛΓΑ οι αιτήσεις για την υπ΄ αριθμ. ΣΟΧ1/2019 με αριθ. πρωτ. 5851/14-05-2019 ανακοίνωση πρόσληψης εποχικού προσωπικού αρχίζει στις  23-07-2019 και λήγει αύριο, 01-08-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Α. - Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, T.Θ. 14103 - Τ.Κ. 115 10 - ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Ν. Χασιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 7490476, 576, 497).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Διοίκηση, τα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αθηναίων και των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων όπου εδρεύουν τα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α., εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΓΑ:

α. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, με έδρα την Αλεξανδρούπολη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

β. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ, με έδρα την Καβάλα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Καβάλας και Δράμας.

γ. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής.

δ. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ, με έδρα τη Βέροια και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Ημαθίας και Πέλλας. 

ε. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, με έδρα την Κοζάνη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών.

στ. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ, με έδρα τη Λάρισα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας.

ζ. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΛΑΜΙΑΣ, με έδρα τη Λαμία και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Βοιωτίας.

η. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με έδρα τα Ιωάννινα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας.

θ. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με έδρα το Αγρίνιο και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας και Λευκάδας.

ι. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΑΘΗΝΑΣ, με έδρα την Αθήνα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αττικής, Εύβοιας, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

ια. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΠΑΤΡΑΣ, με έδρα την Πάτρα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αχαΐας, Κορινθίας, Ηλείας Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.

ιβ. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με έδρα την Τρίπολη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αρκαδίας, Αργολίδος, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

ιγ. Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με έδρα το Ηράκλειο και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Ηρακλείου, Λασηθίου, Ρεθύμνης και Χανίων.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Μαριάννα Κούρτη
Από το Blogger.