Header Ads

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε δώρο μια ολοκαίνουρια Porsche για τα γενέθλιά της αλλά δεν ξέρει να οδηγεί

Η Τζένιφερ Λόπεζ πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 50α της γενέθλια και ο μέλλοντας σύζυγός της την... αιφνιδίασε με την καλύτερη έκπληξη!

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δώρισε στην λατίνα ποπ σταρ μια Porsche αξίας 140.000 δολαρίων αφήνοντας άφωνη την JLo. Δεν ξέρουμε βέβαια αν έμεινε έκπληκτη με το δώρο ή επειδή -όπως αποκάλυψε- δεν έχει οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο.

«Θεέ μου τι είναι αυτό;. Δεν είχα ποτέ τέτοιο αμάξι, δεν έχω οδηγήσει ποτέ», δήλωσε η Λόπεζ ενώ όταν μπήκαν στο αμάξι, ο Ροντρίγκεζ αστειευόμενος ζήτησε δεύτερη ζώνη ασφαλείας. 

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube με τίτλο: «Μια μέρα στη ζωή μου: Τα γενέθλιά μου», υπάρχουν στιγμιότυπα απ′ όλα όσα συνέβησαν την ημέρα των γενεθλίων της.

Ο σύντροφός της είχε ετοιμάσει και ένα φαντασμαγορικό πάρτι με χιλιάδες καλεσμένους, ανάμεσα τους και οι DJ Khaled και DJ Cassidy και μια εντυπωσιακή τετραώροφη τούρτα.

Μετά από τον μικρό αυτό «αντιπερισπασμό», η  Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνέχισε την νέα της περιοδεία «It’s My Party» η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά με συναυλία της στο «The Forum» του Λος Άντζελες.

πηγή: E!NEWS

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.