Header Ads

Η Μαρίζα Ρίζου σε μία συναυλία για όλους

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Aπλή Μετάβαση» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια πραγματικά επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μία συναυλία για όλους, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη

Μια συναυλία που παρέχει προσβασιμότητα σε όλους σε συνεργασία με την Κίνηση Αναπήρων Καλλιτεχνών

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή, Όχι δε θα μπορέσω), αλλά και από τον τρίτο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (ακούμε ήδη στα ραδιόφωνα το Ας γελάμε συχνά που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το καινούριο -επίσης από τον επόμενο δίσκο-  Ανάμεσα στα άστρα!).

Δε θα λείπουν διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. Καίγομαι,Αύρα,Να το πάρεις το κορίτσι,Άδωνις, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.

Η συναυλία της Μαρίζας στην Τεχνόπολη θα παρουσιαστεί με ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και ενδογλωσσικούς υπέρτιτλους για K(κ)ωφούς/ές και βαρήκοους/ες και αυτόματη μεταγραφή ομιλίας σε λόγο.

Η προσβασιμότητα περιεχομένου παρέχεται με την πιστοποίηση και επιμέλεια της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών-Movement of Disabled Artists.

Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα: Θεοδώρα Τσαποΐτη
Ενδογλωσσικοί υπέρτιτλοι για K(κ)ωφούς/ές και βαρήκοους/ες και αυτόματη μεταγραφή ομιλίας σε λόγο: Δρ. Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη

  • Διατίθενται σηματοδοτημένες θέσεις για χρήση από ανθρώπους με κινητικές-αισθητηριακές και άλλες βλάβες, συνοδούς και εμποδιζόμενα πρόσωπα (άτομα με προσωρινό τραυματισμό).
  • Στον χώρο υπάρχει τουαλέτα αναπήρων.
  • Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους/τις χρήστες/χρήστριές τους.
  • Επικοινωνία μέσω SMS για θέματα προσβασιμότητας: 6981940224 (Menta Art Events)

info

Μαρίζα Ρίζου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21.15

Τιμές εισιτηρίων Προπώλησης:
Εισιτήρια ορθίων: 12€
Εισιτήρια  καθήμενων: 15€
Εισιτήρια αναπήρων και συνοδών: 10€
Εισιτήρια ανέργων: 10€ (θα ζητηθεί επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών)

Τιμές εισιτηρίων Ταμείου:
Εισιτήρια ορθίων: 14€
Εισιτήρια καθήμενων: 17€
Εισιτήρια αναπήρων και συνοδών: 10€
Εισιτήρια φοιτητών: 12€ (θα ζητηθεί επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.