Header Ads

Ειδικό Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου»: Ένα ξεχωριστό Αριστείο για έναν ξεχωριστό Άνθρωπο

Ένα Αριστείο αλλιώτικο από τα άλλα περιλαμβάνεται, για πρώτη φορά, στα φετινά Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 του ΣΔΕ. Ο λόγος για το Ειδικό Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου», που θεσμοθετήθηκε στην μνήμη του Βασίλειου Αντωνίου.


Ο Βασίλης Αντωνίου υπήρξε ένα από τα μακροβιότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος. Νομικός, με έντονο αίσθημα ευθύνης, υπήρξε θερμός υποστηρικτής της έννοιας της αυτοδέσμευσης των επιχειρήσεων. Η προσφορά του ήταν διαρκής, αθόρυβη, αποτελεσματική και ανεκτίμητη.


Το Ειδικό αυτό Αριστείο θα απονεμηθεί σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο που έβαλε το προσωπικό του λιθαράκι ωφελώντας την κοινωνία. Έναν εργαζόμενο του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, εν ενεργεία ή όχι, που έκανε τη διαφορά, πέρα και πάνω από το ρόλο του σε μία εταιρεία. Γιατί και η ατομική υπευθυνότητα πρέπει να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται.


Οποιοσδήποτε το επιθυμεί, μπορεί να προτείνει στο www.aristeia-sde.gr τον εργαζόμενο που ξεχώρισε για την προσωπική του δράση.


Τα Αριστεία 2019 πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2019, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Newsroom / Sponsored Content
Από το Blogger.