Header Ads

Κοζάνη: Αστυνομικές ειδήσεις

Κοζάνη: Αστυνομικές ειδήσεις

-Εξιχνιάσθηκε, υπόθεση διάρρηξης και κλοπής σε σπίτι στην Κοζάνη και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος το βράδυ 5 προς 6 Ιουλίου 2019 διέρρηξε και μπήκε σε σπίτι 54χρονου στην Κοζάνη και αφαίρεσε κοσμήματα, χρηματικό ποσό, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης που διενεργεί την προανάκριση, ερευνάται η συμμετοχή του 26χρονου και σε άλλες υποθέσεις κλοπών, καθώς και η ύπαρξη τυχόν συνεργών.

-Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 22χρονος Έλληνας για κλοπή σε σπίτι, σε περιοχή της Κοζάνης.

Ο 22χρονος μαζί με ακόμη δυο άτομα, ηλικίας 28 και 21 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, αφού διέρρηξαν και μπήκαν στο σπίτι  77χρονου, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 30 Ιουνίου 2019, είχαν διαρρήξει ακόμη τέσσερα σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

-Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας απάτη που διαπράχτηκε σε βάρος 36χρονης στην Πτολεμαΐδα και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ενός 43χρονου και μιας 24χρονης. Οι δύο συλληφθέντες, με τη μέθοδο της απασχόλησης και προσποιούμενοι τους πελάτες σε κατάστημα στην Πτολεμαΐδα, κατάφεραν να εξαπατήσουν την 36χρονη υπάλληλο του καταστήματος, κατά τη διάρκεια οικονομικής συναλλαγής, αποσπώντας από αυτήν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: https://www.ert.gr/?p=1567584
Από το Blogger.