Header Ads

Γκάζια και απολαυστικό θέαμα στην 7η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων Βελβεντού

Screenshot_20

Μια γιορτή για το μηχανοκίνητο αθλητισμό αποτέλεσε η 7η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η δεξιοτεχνία διοργανώθηκε στο χώρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού από το σύλλογο μηχανοκίνητου αθλητισμού της περιοχής και οι θεατές απόλαυσαν γκάζια και εντυπωσιακούς ελιγμούς, ενώ συμμετείχαν αθλητές και πρωταθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μηχανοκίνητου αθλητισμού Βελβεντού, Εμμανουήλ Αστέριος μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, για τη διοργάνωση που όπως λέει προσφέρει θέαμα.

«Έχουμε 35 αυτοκίνητα, 35 οδηγούς οι οποίοι συμμετέχουν στο πανελλήνιο και στο κύπελλο Βορείου Ελλάδας. Ο αγώνας γίνεται σε ένα υπέροχο μέρος, συμμετέχουν αυτοκίνητα και αγωνιστικά. Οι οδηγοί κάνουν μια συγκεκριμένη διαδρομή και δεν πρέπει να χτυπήσουν τα εμπόδια στην πίστα. Μπορεί ο καθένας να πάρει μέρος με το πολιτικό του αυτοκίνητο αρκεί να έχει βγάλει κάρτα υγείας αθλητή. Για το σύλλογο μας που μετρά 40 χρόνια, είναι μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι η 7η δεξιοτεχνία που διοργανώνουμε, ενώ παράλληλα κάνουμε ράλι και αναβάσεις. Προσφέρουμε στον κόσμο θέαμα…», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.