Header Ads

Αναζητάς εργασία; Αυτές είναι όλες οι προσλήψεις σε ΑΒ Βασιλόπουλο, Jumbo, Mikel, Praktiker και Πλαίσιο

Αναζητάς εργασία; Αυτές είναι όλες οι προσλήψεις σε ΑΒ Βασιλόπουλο, Jumbo, Mikel, Praktiker και Πλαίσιο

Αν είσαι άνεργος και αναζητάς εργασία, τότε αυτές είναι όλες οι ανοιχτές προσλήψεις σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. 

Η εύρεση εργασίας είναι ένα από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα τη σημερινή εποχή. Το Dikaiologitka News σας παρουσιάζει εκτός από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και όλες τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή στον ιδιωτικό τομέα. 

Οι θέσεις εργασίας για τα PRAKTIKER που είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμες

Προσλήψεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος»

Δείτε εδώ τον πίνακα με τις ειδικότητες και τις πόλεις όπου τα καταστήματα ζητούν προσωπικό.

Νέες θέσεις εργασίας προσφέρει το Πλαίσιο, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα.

Δείτε τις θέσεις που προσφέρονται εδώ.

Τα JUMBO ζητούν προσωπικό σε μια σειρά από καταστήματα.

Κάνε την αίτηση σας στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει ή στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα ηλεκτρονικά στο: hr@jumbo.gr ή με fax στο: 210 4805242.

«Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καριέρας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν εδώ», αναφέρει ανάρτηση στην ιστοσελίδα των καταστημάτων.

Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει στα café ΜΙΚΕΛ σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μπορείτε να στείλετε βιογραφικό και να δείτε τις ειδικότητες ΕΔΩ

Αθανασία Βιδάλη
Από το Blogger.