Header Ads

Βρετανία: Ο Μέσι και το Fifa19 κόστισε σε ανυποψίαστο πατέρα ένα μηνιάτικο

Τέσσερις πιτσιρικάδες ηλικίας δέκα ετών, στην Αγγλία ήταν αποφασισμένοι όσο τίποτα, να αγοράσουν το νέο παιγχνίδι του Play Station, Fifa 19, με τον γνωστό αργεντίνο ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι.

Αποφάσισαν μάλιστα πως ο καλύτερος τρόπος για να χρηματοδοτήσουν το πλάνο τους, ήταν να χρησιμοποιήσουν την χρεωστική κάρτα του πατέρα τους.

Μόνο που αγνόησαν την βασική παράμετρο, πως πρέπει πρώτα να ανοίξεις την συσκευασία για να δείς ποιόν ποδοσφαιριστή έχει μέσα. Απογοητευμένοι από την πρώτη τους προσπάθεια , καθώς δεν υπήρχε ο Λιο Μέσι στο κουτί, προσπάθησαν ξανά, αγοράζοντας και δεύτερο πακέτο. Ομως οι θεοί του Fifa 19 δεν ήταν μαζί τους και έτσι μετα και την δεύτερη αποτυχημένη, μπήκε σε εφαρμογή το «γκραντ - μάστερ - πλαν». Ολα ή τίποτα. Μέχρι τελικής πτώσεως.

Εθισμένοι από τις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες που κράτησαν τρείς εβδομάδες, ξεχάστηκαν μέχρι την αποφράδα εκείνη μέρα που ο δόλιος πατέρας πήγε στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών. Οπως ήταν φυσικό η κάρτα, μία που μπήκε και μία που βγήκε. Χρήμα ούτε για δείγμα. 

Μέσα από τον λογαριασμό είχαν κάνει φτερά 550 λίρες, (610 ευρώ). 

Η τιμωρία όμως που τους περίμενε ήταν μεγαλύτερη και από όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες μαζί. Είδαν τον χειρότερο τους εφιάλτη  κάθε πιτσιρικά να πραγματοποιείται, καθώς η κονσόλα του παιχνιδιού «κατασχέθηκε» για αόριστο χρονικό διάστημα.

Πηγή: HuffPost UK

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.