Header Ads

Καβάλα: Γυναίκα καταγγέλλει πως κοιμήθηκε μέσα σε ΚΤΕΛ και την ξέχασαν μέσα

Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε μια γυναίκα που ταξίδευε με τα ΚΤΕΛ προς την Καβάλα ενώ όλα όσα πέρασε καταγγέλλει στο kavalapost.gr.

Την Κυριακή η γυναίκα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο των 21:00 από Αθήνα προς Καβάλα και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής κοιμήθηκε. Το λεωφορείο έφτασε στον προορισμό του στις 5 τα ξημερώματα.

Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να ξυπνήσει στις 5:30 ενώ ο οδηγός ήταν άφαντος και οι πόρτες κλειδωμένες. Εκείνη πανικόβλητη όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε τηλεφώνησε στα ΚΤΕΛ και λίγο αργότερα έφτασε ο οδηγός για να της ανοίξει.

Η γυναίκα καταγγέλλει επίσης πως, ο οδηγός τής μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη, ενώ όταν τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του φέρεται να ήταν «να πάρεις ταξί», το οποίο και έκανε τελικά.

Το περιστατικό συνέβη στις 7 Ιουλίου ενώ το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019 η ίδια μετέβη στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι «ξεχάστηκε» κοιμώμενη μέσα στο λεωφορείο αλλά και για την αντιμετώπιση που της επεφύλαξε ο οδηγός. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εισέπραξε μία γενικότερη απάθεια από τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και μονάχα 15 ευρώ ως αποζημίωση.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.