Header Ads

Χάρι και Μέγκαν στο κόκκινο χαλί: Το φόρεμα των 3.454 λιρών, η εκθαμβωτική Μπιγιονσέ και οι ευχές του Jay - Z για το μωρό

Την Κυριακή ήταν η πρεμιέρα της ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στο Λονδίνο και παρευρέθηκαν αρκετοί διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Η πρεμιέρα αποτελεί το πρώτο κόκκινο χαλί της δούκισσας από την γέννηση του γιου της, Άρτσι.

Το πριγκιπικό ζεύγος χαιρέτησε αρκετούς παρευρισκόμενους, όπως και την εκθαμβωτική Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της, Jay - Z, τους οποίους συναντούν για πρώτη φορά.

Τη στιγμή απαθανάτισαν δεκάδες φωτογράφοι που βρίσκονταν εκεί, καθώς η αγκαλιά που έδωσε η τραγουδίστρια στην πρώην ηθοποιό, έκλεψε όλα τα βλέμματα.

«Σας λατρεύουμε» είπε η Μπιγιονσέ στην Μέγκαν ενώ ο Jay - Z αποκάλεσε τον Άρτσι «ένα πολύ όμορφο μωρό».

«Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να προσπαθείτε πάντα να βρίσκετε λίγο χρόνο για εσάς», συμπλήρωσε ο Jay-Z, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά με την Μπιγιονσέ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, έκανε πάντως, ότι μπορούσε για να κρύψει λίγο τα κιλά της εγκυμοσύνης, επιλέγοντας να φορέσει ένα μαύρο μίντι φόρεμα του Καναδο – Ταϊβανού σχεδιαστή Τζέισον Γου, αξίας 3.454 λιρών. Το φόρεμα ήταν στράπλες με διαφάνεια στα μανίκια, ψηλόμεσο που άνοιγε σε Α γραμμή στο κάτω μέρος.

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού @sussexroyal.

 

πηγή: variety

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.