Header Ads

Ο ιθύνων νους του Brexit, Νάιτζελ Φαράζ, δεν πείθει πια τον κόσμο

Ελάχιστοι ήταν τελικά αυτοί που δώσανε το παρόν στο βροχερό Σάντερλαντ, για να λάβουν μέρος στην πολυδιαφημισμένη πορεία του Νάιτζελ Φαράζ, με προορισμό το Λονδίνο, για να αποτρέψουν πιθανή «προδοσία» της λαϊκής εντολής, για έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

 Την πορεία διάρκειας δύο εβδομάδων, με τον τίτλο « March to Leave», που αποτελεί πρωτοβουλία της οργάνωσης «Leave Means Leave», θα ηγηθεί ο πρώην αρχηγός του Ukip (Ανεξάρτητοι) και ιθύνων νους του Brexit, Νάιτζελ Φαράζ.

Αν και ο επίσημος ιστότοπος της οργάνωσης αναφέρει, πως όλα τα εισιτήρια προς πώληση έχουν εξαντληθεί, εντούτοις, φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν καθώς και οπτικό υλικό, δείχνουν ξεκάθαρα πως στην αφετηρία της, το Σάββατο, δεν υπήρχαν περισσότερα από 200 άτομα. 

 Μάλιστα χθες αποκαλύφθηκε πως ο Φαράζ δεν θα ολοκλήρωνε την πορεία και πως μόνο 350 άτομα θα έπαιρναν μέρος. 

Κατά την διάρκεια της προσέλευσης των συμμετεχόντων, δημιουργήθηκαν μικρο επεισόδια, καθώς την εμφάνισή τους, έκαναν ταυτόχρονα και αρκετοί πολίτες που αντιτίθενται στην υπόθεση του Brexit. Κρατώντας καπνογόνα στα χέρια με τα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, φώναζαν στον Φαράζ και τους υποστηρικτές του, «exit Brexit».

Τα πνεύματα ευτυχώς δεν οξύνθηκαν ιδιαίτερα, καθώς ζητήθηκε από τους υποστηρικτές του Bremain, να σεβαστούν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2016.

Πηγή: HuffPost UK

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.