Header Ads

Ο βαρόνος των ναρκωτικών Ελ Τσάπο λανσάρει σειρά ρούχων μέσα από την φυλακή

Ο μεγάλος βαρόνος των ναρκωτικών, Ελ Τσάπο, μπορεί να έχει δικαστεί σε ισόβεια κάθειρξη ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να λανσάρει την δική του σειρά ρούχων μέσα από την φυλακή. Τα ρούχα θα φέρουν το δικό το όνομα και υπογραφή και θα είναι διαθέσιμα στο Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο βασιλιάς των ναρκωτικών, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Χοακίν Γκαζμάν, ξεκίνησε τη σειρά ρούχων με την βοήθεια της γυναίκας του, Έμα Κόρονελ Αισπούρο. Η ονομασία του brand θα είναι, JGL LLC.

Η πώληση θα γίνεται μέσω καταστημάτων αλλά και online καθώς υπάρχει διαθέσιμο website με φωτογραφίες των ρούχων, συμπεριλαμβανομένων παπουτσιών, ζώνες και τζιν. Κανένα από τα λινκ ωστόσο δεν λειτουργούν αυτή την στιγμή.

Η σειρά ρούχων θα είναι αφιερωμένη στις 7χρονες δίδυμες κόρες του ζευγαριού και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάω αυτό το πρότζεκτ με τον άντρα μου. Ο Χοακίν είχε αυτήν την ιδέα εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε η Αισπούρο σύμφωνα με το δημοσίευμα στο buzz.ie.

O Ελ Τσάπο καταδικάστηκε μετά από δίκη που κράτησε 3 μήνες και εξέθεσε την λειτουργία του καρτέλ του. Συνελήφθη το 2016 αφού διέφυγε από μια φυλακή του Μεξικού μέσω σήραγγας, πέντε μήνες νωρίτερα.

 

Πηγή: buzz.ie.

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.