Header Ads

Γιαγιά γέννησε το παιδί του ομοφυλόφιλου γιου της

Μια 61χρονη γυναίκα στην Νεμπράσκα των ΗΠΑ έγινε γιαγιά και ταυτόχρονα μητέρα όταν δέχτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για το παιδί του γιου της και του συζύγου του.

Ο γιος της, Μάθιου Έλετζ και ο άντρας του, Έλιοτ Ντόερτι, 29 ετών ήθελαν να αποκτήσουν παιδί και σκέφτηκαν να ψάξουν για μια παρένθετη μητέρα. Η Σεσίλια όμως προσφέρθηκε η ίδια να κυοφορήσει το παιδί τους, μια πρόταση που έγινε αμέσως δεχτή από το ζευγάρι.

Η 61χρονη αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί την επιβεβαίωσαν πως είναι παραπάνω από κατάλληλη να γίνει ξανά μητέρα, παρόλο που είχαν περάσει πάνω από 30 χρόνια από την τελευταία της γέννα.

Οι γιατροί έκαναν ορμονολογικές εξετάσεις και στον Έλετζ και στη συνέχεια εμφύτευσαν γονιμοποιημένα αυγά στην μήτρα της Σεσίλια, η οποία στην πρώτη απόπειρα έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί με φυσικό τοκετό.

«Το να βρίσκομαι μέσα στην αίθουσα την στιγμή της γέννησης του μωρού είναι μια υπέροχη αίσθηση», δήλωσε ο γιος της ’Ελετζ στην Daily Mail.

Το μωρό ήταν θηλυκό και την ονόμασαν Ούμα. Σύμφωνα με το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενοι με το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και ανυπομονούν να μεγαλώσει η κόρη τους με την καθοδήγηση της γιαγιά της αλλά και την δική τους.

 

Πηγή: Daily Mail

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.