Header Ads

Ποιος ευθύνεται τελικά για τη διαρροή των ερωτικών μηνυμάτων του Τζεφ Μπέζος

Το σκάνδαλο με την κρυφή σχέση του διευθύνοντος συμβούλου της Amazon, Τζεφ Μπέζος με την Λόρεν Σάντσεζ είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους εδώ και κάποιους μήνες. Αυτό που μέχρι πρότινος παρέμενε άγνωστο είναι ο τρόπος που το National Enquirer απέκτησε πρόσβαση στα δεδομένα για την προσωπική του ζωή.

Φως στην υπόθεση φαίνεται πως ρίχνει ο επικεφαλής ασφαλείας του Μπέζος ο οποίος τώρα καταγγέλλει πως η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε πρόσβαση στο τηλέφωνο του Μπέζος και υπέκλεψε ιδιωτικές πληροφορίες από αυτό. Ο Γκάβιν ντε Μπέκερ, ολοκληρώνοντας την έρευνά του για το σκάνδαλο που γνωστοποιήθηκε πριν μήνες, προέβη σε πολλές διευκρινίσεις.

Ο ντε Μπέκερ δήλωσε ότι η μητρική εταιρεία του National Enquirer, American Media Inc, είχε ζητήσει ιδιωτικά από τον ίδιο να αρνηθεί πως βρήκε οποιαδήποτε ένδειξη ηλεκτρονικής υποκλοπής ή χάκινγκ. «Οι ερευνητές μας και αρκετοί ειδικοί κατέληξαν με μεγάλη σιγουριά ότι οι Σαουδάραβες είχαν πρόσβαση στο τηλέφωνο του Μπέζος και απέκτησαν ιδιωτικές πληροφορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, η Σαουδική Αραβία έχει στοχεύσει την Washington Post, η οποία ανήκει στον Μπέζος, μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, στην Τουρκία, στο Σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο.

«Κάποιοι Αμερικανοί θα εκπλαγούν να μάθουν ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε πρόθεση να βλάψει τον Μπέζος από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Post ξεκίνησε την αδυσώπητη κάλυψη της δολοφονίας του Κασόγκι» έγραψε ο ντε Μπέκερ.

Η Σαουδική Αραβία και ο εκδότης του περιοδικού National Enquirer έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν τις αποκαλύψεις.

Υπενθυμίζεται πως από το περασμένο φθινόπωρο, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11. H 49χρονη Σαντσεζ είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ. Φωτογραφίες του 54χρονου Μπέζος και της 49χρονης ερωμένης του δημοσιεύτηκαν από το National Enquirer, σε ένα τεύχος που τελικά αποκάλυψε «την πραγματική αιτία του πολύκροτου διαζυγίου του CEO της Amazon με τη σύζυγό του».

(Mε πληροφορίες από Guardian

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.