Header Ads

Λονδίνο: Άνδρας δολοφόνησε 17χρονο και τον έκρυψε στο πατάρι του σπιτιού του για 8 μήνες

Ένας άντρας γνωστός με το παρατσούκλι «Ο Μάγος» αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης μετά την δολοφονία ενός 17χρονου αγοριού στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο. 

Ο 37χρονος Γκάρι Χόπκινς μαχαίρωσε τον Αμπντί Αλί στο διαμέρισμά του στις 21 Δεκεμβρίου το 2017και ύστερα έκρυψε το άψυχο σώμα του στο πατάρι για 8 μήνες. Στο σπίτι έμεναν και η σύζυγός του με τα τρία παιδιά τους.

Την ημέρα της δολοφονίας , ο κ. Αλί κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού του Χόπκινς επειδή σύμφωνα με την αστυνομία ήταν άστεγος και πωλούσε ναρκωτικά ως αντάλλαγμα για την διαμονή, μετά από συμφωνία που είχε κάνει με τον Χόπκινς.

O 37χρονος χτύπησε τον Αλί επειδή ήταν μέλος της συμμορίας Get Money Gang και ήθελε να του αρπάξει τα χρήματα. Αφού τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί και τον μαχαίρωσε στην καρδιά με ένα μαχαίρι 16εκ, τύλιξε το σώμα του σε ένα πάπλωμα και το ανέβασε στο πατάρι του σπιτιού μαζί με τα όπλα της δολοφονίας.

Το σώμα του ανακάλυψε η αστυνομία μετά το λάθος του Χόπκινς να αναφέρει σε φίλους του τι είχε συμβεί.

Όταν η αστυνομία έψαξε το διαμέρισμα και βρήκε το πτώμα ανακάλυψε πως και η γυναίκα του, Ντοχέρτι, τον είχε βοηθήσει να καλύψει το γεγονός επειδή όπως δήλωσε ο «επιθετικός» και «χειριστικός» σύζυγός της θα την σκότωνε αν δεν το έκανε.

 Ο Χόπκινς κρίθηκε από τους ενόρκους ένοχος για την δολοφονία του 17χρονου Αλί. Οι κατηγορίες εναντίον της συζύγου του αποσύρθηκαν.

 

Πηγή: Independent

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.