Header Ads

Σκοτώθηκε σε τροχαίο το βρετανικό συγκρότημα Her's

Τα δύο μέλη του μουσικού συγκροτήματος Her’s και ο μάνατζερ των περιοδειών τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην Καλιφόρνια το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής τους εταιρείας.  Ο Στίβεν Φιτζπάτρικ και Οντάν Λάντινγκ , πραγματοποιούσαν περιοδεία στις ΗΠΑ.

Μόλις λίγες μέρες πριν οι Her’s είχαν εμφανιστεί ζωντανά στο BBC. Περιόδευαν για δεύτερη φορά στις ΗΠΑ.  Είχαν προγραμματιστεί 19 συναυλίες. 

Η δισκογραφική τους εταιρεία Heist on Hit περιέγραψε τους Her’s σαν μια από τις πιο αγαπημένες και ανερχόμενες μπάντες του Ηνωμένου Βασιλείου.  «Είμαστε όλοι βαθιά λυπημένοι. Η ενέργειά τους, η ζωηρότητά τους και το ταλέντο τους καθόρισαν την εταιρείας μας. Ήταν ζεστοί άνθρωποι, ευγενικοί και αστείοι», ανέφερε σε δήλωσή της η δισκογραφική εταιρεία. 

Οι Her’s κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι ονόματι Dorothy το 2016. Ένα χρόνο μετά, έβγαλαν ένα compilation άλμπουμ με 9 τραγούδια ονόματι Songs of Her’s, το οποίο ουσιαστικά υπήρξε προάγγελος της πρώτης τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς Invitation to Her’s τον Αύγουστο του 2018. 

(Mε πληροφορίες από BBC

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.