Header Ads

Νίκολας Κέιτζ: «Ήμουν τύφλα και δεν ήξερα τι έκανα όταν μου ζήτησε να παντρευτούμε»

Ο 55χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, Νίκολας Κέιτζ, αναφέρει λίγες μέρες μετά τον γάμο του με την Έρικα Κόικε, πως ήταν και οι δύο πολύ μεθυσμένοι και δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε όταν η Έρικα του ζήτησε να παντρευτούν στο Λας Βέγκας.

Στα δικαστικά έγγραφα ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως εκείνος και η πρώην σύζυγός του είχαν πιει σε τέτοιο σημείο που δεν θα ήταν σε θέση να συμφωνήσει σε ένα γάμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην Daily Mail, οι δικηγόροι του Κέιτζ δήλωσαν πως «και οι δύο είχαν πιει πολύ και δεν ήξερε κανένας από τους δύο τι ακριβώς πήγαινε να κάνει και ποια θα είναι η συνέπεια των πράξεών τους».

Το δικαστικό έγγραφο αναφέρει επίσης πως η Κόικε δεν αποκάλυψε στον Κέιτζ την πλήρη φύση και έκταση της σχέσης της με ένα άλλο πρόσωπο ούτε τον ενημέρωσε σχετικά με το επιβαρυμένο παρελθόν της.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο τους το ζευγάρι εντοπίστηκε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη στο Λας Βέγκας να ζητωκραυγάζει και να περνάει καλά.

Νέες φωτογραφίες όμως που βγήκαν στην δημοσιότητα με τον Κέιτζ και την Κόικε τους δείχνει να τσακώνονται. Η κάμερα δείχνει την Κόικε να προσπαθεί να μπει σε ένα ταξί ενώ ο Κέιτζ της τραβάει την τσάντα. Και οι δύο φαίνονται εμφανώς αναστατωμένοι.

Ο Νίκολας Κέιτζ κατέθεσε αίτηση να ακυρωθεί ο γάμος του μόλις τέσσερις ημέρες αφότου παντρεύτηκε την makeup artist Έρικα Κόικε. 

 Πηγή: Daily Mail

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.