Header Ads

Πρώην μοντέλο του Playboy κατηγορείται πως σκότωσε γνωστό ψυχίατρο

Ένα πρώην μοντέλο του Playboy συνελήφθη κατηγορούμενη για τη δολοφονία ενός 71χρονου ψυχίατρου ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Καλιφόρνια αφού είχε γρονθοκοπηθεί.

Η Κέλσει Τέρνερ, που είναι 21 ετών ειδικότερα συνελήφθη από το FBI νωρίτερα αυτό το μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Buzzfeed η νεαρή έχει κάνει φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως το Maxim και το Playboy στην Ιταλία.

Ο Μπούτσαρντ, ψυχίατρος στο Κοινοτικό Νοσοκομείο του Μοντερέι στην Καλιφόρνια βρέθηκε νεκρός στις 7 Μαρτίου σε μια ερημική περιοχή κοντά στη λίμνη Μεντ.

Η αυτοψία έδειξε πως είχε πεθάνει από τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι μίλησαν ξεκάθαρα για ανθρωποκτονία.

Η φύση της σχέσης των δύο προσώπων δεν είναι απόλυτα σαφής μέχρι σήμερα. Ο ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας στην Καλιφόρνια δήλωσε σε ένα τοπικό σάιτ πως ο ψυχίατρος πλήρωνε 3.200 δολάρια το μήνα για ένα σπίτι που έμενε η νεαρή με τη μητέρα της.

Ο ίδιος όμως το φθινόπωρο του 2018 αναγκάστηκε να διώξει όμως την οικογένεια καθώς το ενοίκιο δεν καταβλήθηκε πάλι.

Η μητέρα της Τέρνερ, Σαμάνθα, είπε πως ο Μπούτσαρντ είχε πράγματι καταβάλει το ενοίκιο της οικογένειας για ένα χρόνο. Σημείωσε επίσης πως η κόρη της και ο ψυχίατρος γνωρίζονταν εδώ και έξι χρόνια.

Ο πατέρας της νεαρής από την άλλη αναφέρει πως η κόρη του είναι αθώα διευκρινίζοντας πως συγκεντρώνει χρήματα για τη νομική της υπεράσπιση.

Μια φίλη της Τέρνερ είπε επίσης μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως η φίλη της είναι αθώα, ενώ δήλωσε ότι ο ψυχίατρος έχει δώσει χρήματα και σε άλλες κοπέλες τα τελευταία χρόνια.

(Με πληροφορίες από ΗuffPost.com)



Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.