Header Ads

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για το «λουκέτο» στο Νοσοκομείο Ναυπλίου- Κλείνουν τα Επείγοντα

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει το κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο νοσοκομείο Ναυπλίου, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως το τμήμα θα σταματήσει να εφημερεύει.   

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων κάνει λόγο για απόφαση που «ξεπερνάει κάθε προηγούμενο», εξηγώντας πως «η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας που εποπτεύει τα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους, αποφάσισε να δημιουργήσει ενιαίο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Άργους και το Νοσοκομείο Ναυπλίου να μην εφημερεύει καθόλου» και τονίζει: «Ουσιαστικά ΛΟΥΚΕΤΟ».  

«Κλείνουν το Νοσοκομείο μιας πόλης που κατακλύζεται από τουρίστες και δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής προσέρχονται για υπηρεσίες υγείας. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Που είναι η κοινωνική ευαισθησία; Οι κάτοικοι είναι ξεσηκωμένοι. Στηρίζουμε την λειτουργία και την αναβάθμιση και των δύο Νοσοκομείων του Νομού Αργολίδας (Άργος και Ναύπλιο)», καταγγέλλει  ΠΟΕΔΗΝ.   

«Η κυβέρνηση όταν ήταν στην αντιπολίτευση έλεγε ότι θα ανοίξει τα 10 Νοσοκομεία, που έκλεισαν το έτος 2014. Τώρα ως Κυβέρνηση ξέχασε τι έλεγε. Δια της συρρίκνωσης, απαξίωσης και των ελλείψεων Προσωπικού, μετατρέπει τα 30 διασυνδεόμενα Νοσοκομεία της χώρας σε Κέντρα Υγείας (π.χ. Νάουσα, Αμαλιάδα, Μεσολόγγι κλπ.)», τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.