Header Ads

Αν περιμένετε το AirPower της Apple για ασύρματη φόρτιση των συσκευών σας έχουμε κακά νέα

Σε μια κίνηση τελείως ασυνήθιστη για τα δεδομένα της - να παίρνει πίσω ένα προϊόν που έχει ανακοινώσει, επειδή δεν ήταν δυνατό να λειτουργήσει καλά- η Apple ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα κυκλοφορήσει τη συσκευή ασύρματης φόρτισης AirPower.

Το AirPower mat, που θα μπορούσε να φορτίσει ασύρματα έως τρείς συσκευές ταυτόχρονα (π.χ. iPhone, iPad και AirPods), είχε ανακοινωθεί το 2017 μαζί με το iPhone X και στη συνέχεια η τύχη του …αγνοείτο. Τώρα η Apple παραδέχθηκε ότι η συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά και ζήτησε συγνώμη από τους καταναλωτές της που το περίμεναν τόσο καιρό.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Νταν Ρίτσιο δήλωσε ότι «μετά από μεγάλη προσπάθεια καταλήξαμε ότι το AirPower δεν θα ικανοποιούσε τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε και έτσι ακυρώσαμε αυτό το σχέδιο. Ζητάμε συγνώμη από τους καταναλωτές που περίμεναν την κυκλοφορία του. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το μέλλον είναι ασύρματο και δεσμευόμαστε ότι θα προωθήσουμε την ασύρματη εμπειρία ακόμη περισσότερο».

Η εταιρεία δεν έδωσε λεπτομέρειες γιατί αναγκάσθηκε να ακυρώσει το AirPower, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του BBC και του πρακτορείου Ρόιτερς, η συσκευή υπερθερμαινόταν. Δεν είναι ακόμη σαφές πότε η Apple θα επιχειρήσει ξανά να αναπτύξει ένα τέτοιο προϊόν. ’Αλλες ανταγωνίστριες εταιρείες, όπως η νοτιοκορεατική Samsung και η κινεζική Huawei, διαθέτουν τέτοιες συσκευές ασύρματης φόρτισης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.