Header Ads

Το ΤΜΖ υποστηρίζει πως η κόρη του Μάικλ Τζάκσον έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Υπό τεράστια πίεση βρίσκεται η κόρη του Μάκλ Τζάκσον, Πάρις εξαιτίας της προβολής του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τις κακοποιήσεις ανηλίκων στην θρυλική έπαυλη του βασιλιά της ποπ.

Η Πάρις Τζάκσον δήλωσε πως «δεν είναι ο ρόλος» της να υπερασπιστεί τον πατέρα της μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε στα τηλεοπτικά δίκτυα HBO και Channel 4. «Δεν υπάρχει τίποτα να πω που δεν έχει ειπωθεί όσον αφορά την υπεράσπιση (του πατέρα της). Ο Ταζ (ανηψιός του Τζάκσον) κάνει πολύ καλή δουλειά από μόνος του και τον στηρίζω, αλλά αυτός δεν είναι ο ρόλος μου. Απλώς θα προσπαθήσω να κάνω τους πάντες να χαλαρώσουν και να ακολουθήσουν τη ροή των πραγμάτων, να σκεφτούν τη γενικότερη εικόνα. Αυτή είμαι εγώ». 

 

 

Τα ΜΜΕ την πολιορκούν διαρκώς για μια δήλωση ενώ το ΤΜΖ έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ στο οποίο υποστηρίζει πως η Τζάκσον έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η γυναίκα προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter κατηγορώντας το ΤΜΖ πως το δημοσίευμα είναι ψευδές και το έκανε χρησιμοποιώντας τέσσερις λέξεις (πέντε στα αγγλικά) εκ των οποίων οι δύο ήταν υβριστικές. «Άντε γ....τε γ....νοι ψεύτες. ». 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.