Header Ads

ΑΣΕΠ: Χιλιάδες προσλήψεις σε δήμους, υπουργεία και ΔΕΗ

ΑΣΕΠ: Χιλιάδες προσλήψεις σε δήμους, υπουργεία και ΔΕΗ

ΑΣΕΠ: Χιλιάδες προσλήψεις σε δήμους, υπουργεία και δεη. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας και τα δικαιολογητικά.

Προσλήψεις στη ΔΕΗ

Την πρόσληψη οκτώ νέων υπαλλήλων (8 μηνης απασχόλησης), ενέκρινε το ΑΣΕΠ, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.).

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του ΥΗΣ Σφηκιάς-Ασωμάτων, στην Βέροια.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις εκπνέει την Κυριακή 24 Μαρτίου.

342 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού 

639 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης αναρτήθηκε η είδηση για την νέα προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης, που αφορά στην πρόσληψη 639 «επιπλέον» μονίμων υπαλλήλων στα καταστήματα κράτησης.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 258 υπάλληλοι στο νέο κατάστημα κράτησης Δράμας 381 στα λοιπά καταστήματα κράτησης της χώρας Οι ειδικότητες που προβλέπεται να ζητηθούν είναι: Φύλακες (234 θέσεις) Εξωτερικοί Φρουροί (204 θέσεις) Ιατροί (28 θέσεις) Νοσηλευτές (51 θέσεις) Κοιν. Λειτουργοί (25 θέσεις) Ψυχολόγοι (5 θέσεις) Κοινωνιολόγοι (5 θέσεις) Εγκληματολόγοι (7 θέσεις) Μηχανικοί (7 θέσεις) Πληροφορικοί (11 θέσεις) Διοικητικοί (53 θέσεις) Υπάλληλοι λοιπών ειδικοτήτων (9 θέσεις).

67 μόνιμοι στο υπουργείο Άμυνας

Με συγκεκριμένα προσόντα θα επιλεγούν 67 μόνιμοι υπάλληλοι στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ). Η διαδικασία επιλογής θα γίνει με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Σημειώνεται ότι για την συγκεκριμένη προκήρυξη έχουν, ήδη, καθοριστεί από το υπουργείο Εργασίας οι ειδικότητες και οι θέσεις που θα διατεθούν σε προστατευόμενα άτομα.

Από το έγγραφο του υπ. Εργασίας προκύπτει ότι οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν τουλάχιστον την κατηγορία ΔΕ. Σε αυτή την περίπτωση τα κριτήρια για την επιλογή έχουν ως εξής: Βασικός τίτλος σπουδών Δεύτερος συναφής τίτλος σπουδών.

419 νέες προσλήψεις σε 22 δήμους

Διαδικασία πρόσληψης, επιπλέον, 419 υπαλλήλων σε 22 δήμους κινεί το υπουργείο Εσωτερικών. Θα υπογραφούν συμβάσεις διάρκειας 8, 9 και 11μηνών, με σκοπό την ενίσχυση δομών διαφόρων ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.

Ο αρμόδιος υπουργός ενέκρινε τις νέες προσλήψεις με τρεις ξεχωριστές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν υπάλληλοι σε 14 Περιφερειακές Ενότητες: Αττικής Ιωαννίνων Καστοριά Κοζάνη Λάρισα Λασίθι Χανιά Θεσσαλονίκη Ξάνθη Χαλκιδική Αργολίδα Κέρκυρα Λευκάδα 

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.

Προσλήψεις στελεχών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο Ινστιτούτο ΓΣΕΕ

Νομικούς θα προσλάβει το Ινστιτούτο ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ). Αιτήσεις έως τις 26 Μαρτίου. Δείτε εδώ 

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις ΣΟΧ χωρίς πτυχίο στις φυλακές Αττικής

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.