Header Ads

ΑΣΕΠ: Στις εκλογές τα τελικά αποτελέσματα της 3Κ και χωρίς σαρωτικές αλλαγές από τα προσωρινά

ΑΣΕΠ: Στις εκλογές τα τελικά αποτελέσματα της 3Κ και χωρίς σαρωτικές αλλαγές από τα προσωρινά

Τον Μάιο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ η λίστα των οριστικών αποτελεσμάτων για τον περίφημο διαγωνισμό με την προκήρυξη 3Κ/2018 που αφορά την πρόσληψη 8.166 μόνιμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες των «dikaiologitika.gr» είναι πλέον ρεαλιστικό το σενάριο μέσα στον Μαϊο να εκδοθούν τα αποτελέσματα, ενώ υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία προ των εκλογών. Και αυτό γιατί οι πιθανότητες που δίνουν τα στελέχη του ΑΣΕΠ ξεπερνούν το ήμισυ φτάνοντας το 60%.

Όπως αναφέρουν στα «dikaiologitika.gr» υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ σε κάθε 80 με 90 ελέγχους σε φακέλους υποψηφίων βρίσκονται περίπου 15 με 18 επιτυχόντες. Οι θέσεις που έχουν πληρωθεί είναι 7.500 και απομένουν ακόμη 700 θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι με τον ρυθμό που εργάζονται οι υπηρεσίες του ΑΣΕΠ είναι πάρα πολύ πιθανό να μην περάσουμε και την ημερομηνία των εκλογών που έχουν οριστεί για τις 26 Μαϊου. Σε ότι αφορά τις διαφοροποιήσεις που θα υπάρξουν στους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων που ανακοινώθηκαν πέρυσι σε σχέση με τους οριστικούς πίνακες επιτυχόντων που θα ανακοινωθούν φέτος, αυτές δεν θα είναι τόσο μεγάλες όσο κάποιοι επιμένουν ότι θα είναι. Σίγουρα κάποιοι προσωρινοί επιτυχόντες δεν θα είναι μέσα στην λίστα των οριστικών αποτελεσμάτων αλλά οι διαφοροποιήσεις δεν θα είναι σαρωτικές.

Τα «dikaiologitika.gr» δεν παίζουν με τον πόνο των υποψηφίων όπως κάνουν άλλες ιστοσελίδες και που έχουν ως μόνο λόγο της ύπαρξης τους, να εμπαίζουν και να κοροϊδεύουν τους υποψήφιους της συγκεκριμένης προκήρυξης και τις οικογένειες τους. Τα «dikaiologitika.gr» από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο διαγωνισμός της 3Κ ενημερώνει με υπευθυνότητα τους αναγνώστες του, χωρίς κραυγές και φανφάρες. Ο στόχος ήταν και είναι η σωστή ενημέρωση με σεβασμό στον ενδιαφερόμενο.

Γιώργος Μανουσακάκης
Από το Blogger.