Header Ads

ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Σε ποιο στάδιο βρίσκετε η προκήρυξη

ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Σε ποιο στάδιο βρίσκετε η προκήρυξη

ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Σε ποιο στάδιο βρίσκετε η προκήρυξη

ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Το ΑΣΕΠ εντείνει τους ελέγχους ανοίγοντας διαρκώς νέους φακέλους υποψηφίων ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες διορισμού διατηρούν επιλαχόντες οκτώ ειδικοτήτων.

 Για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ 2018, κλάδοι που δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα και ταυτόχρονα γεννούν ελπίδες στους επιλαχόντες είναι:

ΔΕ Ηλεκτρολόγων
ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών
ΔΕ Μηχανολόγων
ΔΕ Μηχανοτεχνιτών
ΔΕ Οδηγών
ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων Έργου
ΔΕ Τεχνικών
ΔΕ Τεχνιτών

Όσο τα λάθη στις αιτήσεις παραμένουν σε υψηλά ποσοστά, τόσο δυσκολεύεται η εκτίμηση για το χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων. Οι αιτήσεις που θα πρέπει να ανοιχθούν για να βρεθούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τις 30.000

Παραμένουν σταθερά τα ποσοστά των λανθασμένων αιτήσεων για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ

Οι ελεγκτές βρίσκουν «όλα τα πιθανά και απίθανα λάθη».

Οι επιλαχόντες οκτώ ειδικοτήτων -με σωστή αίτηση- χτυπούν με αξιώσεις την πόρτα του διορισμού ενώ γι΄ αυτούς τους υποψηφίους, η καθυστέρηση ανεύρεσης διοριστέων μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, δεδομένου ότι το ΑΣΕΠ προχωρά σε μεγάλο βάθος στον πίνακα επιλαχόντων.

Το ΑΣΕΠ σε μια νορμάλ προκήρυξη ανοίγει συνήθως τρεις αιτήσεις για να βρει έναν διοριστέο. Με τα λάθη που έχουν γίνει στην 3Κ υπολογίζεται ότι η αναλογία αυτή θα ξεπεράσει, ενδεχομένως, το 1:4 (ένας διοριστέος ανά τέσσερις αιτήσεις).

Εάν ξεφύγει από την αναλογία αυτή, δηλαδή οι αιτήσεις προσεγγίσουν ή και ξεπεράσουν τις 35.000 τότε αλλάζει δραματικά και το χρονοδιάγραμμα έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Dikaiologitika Newsroom
Από το Blogger.