Header Ads

Σε διαθεσιμότητα η γυναίκα του Λοβέρδου μετά από ερώτηση της Ραχήλ Μακρή

Mε απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη τέθηκε σε διαθεσιμότητα η σύζυγος του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου.

Αυτό προκύπτει από εγγραφό με την υπογραφή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τις 21/1/2012 διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Για το θέμα αυτό είχε απευθύνει ερώτηση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή καταγγέλλοντας «εξαίρεση ημετέρων από τις λίστες διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων».

Η βουλευτής είχε ζητήσει από τον κ. Μανιτάκη να ενημερώσει τη Βουλή με ποια δικαιολογητικά που προσκόμισαν υπάλληλοι κατέστη δυνατή η μη υπαγωγή τους στο καθεστώς διαθεσιμότητας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και αν η κ. Πηνελόπη Παπαϊωάννου εξαιρέθηκε από τη διαθεσιμότητα.

Στην έγγραφη απάντηση του ο κ. Μανιτάκης παραθέτει τις ειδικές διατάξεις βάσει των οποίων είναι δυνατό να εξαιρούνται της διαθεσιμότητας υπάλληλοι για να ενημερώσει τελικά την βουλευτή ότι

Η εν λόγω υπάλληλος που αναφέρεται στην ερώτηση τίθεται κανονικά σε διαθεσιμότητα με την από 21.1.2012 απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Πηγή: enikos
Από το Blogger.